2777
2789

سلام مامانای مهربون میشه کمکم کنید خیلی نگرانم 

پسرم یکسال و 4ماهشه فقط چن تا کلمه می‌تونه بگه راهم فقط چند قدم میره و میفته ارتباط چشمیش خوبه بیرون و پارک و جمع خیلی دوست داره ولی زیاد با بچها بازی نمیکنه فقط با اسباب بازیاش بازی می‌کنه که اونم زود خسته میشه و میره دور کمد و کابینت باقاشق غذا می‌ذاره دهنم و همش دوس داره بغل باشه و خوابشم خوبه ولی همین ک زیاد نمیحرفه و باهمسناش بازی نمیکنه میترسم اوتیسم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن سه سالش بود به حرف افتاد نگران نباش عزیزم همین که ارتباط چشمیش خوبه کافیه یعنی دقت داره تازه غذاهم میذاره دهنت دیگه چی میخوای😍😍😍

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

عزیزم روحیه بچه ها باهم فرق میکنه. چیزی نیست نگران نباش. فک میکنم اوتیسم بعد از دو سال علائمش بروز میکنه تا قبل دو سالگی بچه های طبیعی ای دیده میشن

و خدایی که به شدت کافیست...

یکسال و ۴ماه انتظار داری شعر بخونه برات مگه.دختر من دو سال و ۴ ماهه تازه داره کلمه میگه که...چیه الکی انگ میچسبونی به بچت.سالمه بابا

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره