2777
2789
عنوان

افطاری با امکانات کم

220 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من اسباب کشی دارم و فقط تویه خونه الان یک فر دارم که خیلی فر هم نیست بیشتر توستر و گاز ندارم، قرار تویه دورهمی جمعه افطاری بدم و ۱۲ نفر دعوتن، هممون رنج سنی ۳۰ سالیم حدودا و میفهمن که امکاناتم الان کم بوده ولی بعدش چون میرم مسافرت دیگه‌نمیتونستم کسیو دعوت کنم، حالا تویه فکرم هست که کشک بادمجون و الویه درست کنم، اگه چیز دیگه با امکانات کن مدنظرتونه میتونم درست کنم بگید، در ضمن ایران هم نیستم غذای اماده حلال راحت در دسترسم نیست که از بیرون بخرم، ماکرو هم دارم در ضمن ، لطفا راهنمایی کنید، غذایی که راحت اماده بشه و خوشمزه هم باشه، نون و پنیر و گردم و خامه و مربا و خرما هم اماده میخوام بکنم ، نظراتتونو بگید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا خوبه.. اگه بتونی سبزی خوردن پیدا کنی و شله زردم درست کنی بهتر میشه

یکی از دوستان شله زرد درست میکنه، من خودم هم میخوام دسر توری بخرم تک نفره ، سبزی خوردن فقط جعفری میتونم پیدا کنم و تربچه 

من تکه های سینه ی مرغ رو با تخم مرغ و پودر سوخاری طعم دار میکنم بعد تو دیس میریزم و روغن اسپری میکنم تو فر سوخاری میکنم خیلی خوشمزه و رژیمیه 

میتونی تو فرت درست کنی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
کیک مرغ ...جوجه تابه ای ...پیراشکی گوشت... تو چی‌میخوای بادمجان سرخ‌کنی؟تو همون جوجه تابه ای بگیر

تویه فر بادمجونا درست میشن. ولی اخه گوشت مرغ چرخ کرده میخواد که اصلا قفله پیدا کردنش، بعد پیراشکی اینا هم مواد توش باید تفت بخوره تو فردسخته ، خیلی طور میکشه هرچند پیشنهاد خوبیه شاید بتونم درست کنم