شایلینجووووون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 693 عنوان وقتی میخواید قیمه بپزید 142 بازدید | 14 پست پیازتفت میدید گوشت تفت میدید لپه و رب ..بعدش آبجوش میریزید یا اب سرد؟ 1402/01/16 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنشرلی_از_گرین_گیبلز عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1366 لپه رو چند دقیقه بجوشون تو قابلمه دیگه بریز تو ابکش بوش بره ،آب جوش
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29238 من آب سماور میریزم . دوتام گوجه ریییز رنده میکنم میریزم توش خوشرنگ و لعاب دار میشه
77hanii عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 6283 لپه رو چند دقیقه بجوشون تو قابلمه دیگه بریز تو ابکش بوش بره ،آب جوش عزیزم من میخام قیمه بزارم لپم له میشه توش اصلا خیلی زشت میشه چیکار کنم اینجور نشه دوسه بارم لپه عوض کردن
kim_kim_97 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 41 کلا واس پخت غذا آب جوش میریزم آخرش واس اینکه روغن بیوفته چندتا تکه یخ میریزم
kim_kim_97 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 41 عزیزم من میخام قیمه بزارم لپم له میشه توش اصلا خیلی زشت میشه چیکار کنم اینجور نشه دوسه بارم لپه عوض ... لپه رو باید اولش با گوشت و پیاز قشنگ تفت بدی
آنشرلی_از_گرین_گیبلز عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1366 عزیزم من میخام قیمه بزارم لپم له میشه توش اصلا خیلی زشت میشه چیکار کنم اینجور نشه دوسه بارم لپه عوض ... تو زودپز میذاری ؟ لپه رو دیرتر از گوشت بریز
آنشرلی_از_گرین_گیبلز عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1366 لپه رو اگه تفت بدی تفتش زیاد باشه سفت میشع پیر میپزه به اندازه تفت بده
ma6674 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 2435 عزیزم من میخام قیمه بزارم لپم له میشه توش اصلا خیلی زشت میشه چیکار کنم اینجور نشه دوسه بارم لپه عوض ... لپه رو یکم با پیاز و گوشت اولش تفت بده
شایلینجووووون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 693 تو زودپز میذاری ؟ لپه رو دیرتر از گوشت بریز نه قابلمه. مهمون دارم از ۴ گذاشتم تو قابلمه بپزه. تا ۹ میپزه؟ آلو کی بریزم؟
شایلینجووووون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 693 کلا واس پخت غذا آب جوش میریزم آخرش واس اینکه روغن بیوفته چندتا تکه یخ میریزم آلو کی بریزم تو قیمه؟
آنشرلی_از_گرین_گیبلز عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1366 نه قابلمه. مهمون دارم از ۴ گذاشتم تو قابلمه بپزه. تا ۹ میپزه؟ آلو کی بریزم؟ اره میپزه دیگع مگه دیرپز باشه من آلو نمیریزم نمیدونم،ولی تو مرغ از تقریبا اوایل میندازم