2777
2789
عنوان

بیماری انگشت ماشه ای

3121 بازدید | 8 پست

چند وقته انگشتام درد میکنه و از هر دستم یه انگشت صبح که از خواب بیدار میشم قفل شده به زور باز میشه رفتم دکتر گفت بیماری انگشت ماشه ای داری

کسی این بیماری را داشته برا درمان چیکار کردید

بله عزیزم بیماری انگشت ماشه ای بخاطر تحرک مکرر انگشتان ایجاد میشه درمان هایی ساده ای هم داره دکتر علیرضا تعبدی متخصص اروتوپد هستند و میتونن توی این زمینه خیلی به شما کمک کنند

من دست درد شدید داشتم و دردناک به طوری که نمیتونستم انگشتامو خم کنم و درد شدیدی داشتم و تعریف دکتر میثاق ایجی و دوستم زیاد گفت و رفتم مطبشون تحت آزمایشات و تصویر برداری ها دکتر گفتن که قفل شدگی بین انگشتان دستام هست و انگشت ماشه ای شده و درمان کردن منو و من راضی بودم از دوره درمان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم فقط قفل میشد من امپول هایی که دکتر تجویز کرد را تزریق نکردمچند روز انگشتمو آتل کردم خوب شد

سلام عزیزم 

مادر من چندین ماهه انگشت وسط دست چپش قفل میشه و به تازگی همراه درد باز میشه ، میشه لطف کنید و دکترتون معرفی کنید؟

الان بهترید؟ دیگه برنگشت؟

سلام عزیزم مادر من چندین ماهه انگشت وسط دست چپش قفل میشه و به تازگی همراه درد باز میشه ، میشه لطف کن ...

دکتر آمپول تجویز کرد ولی من تزریق نکردم آتل انگشت خریدم حدود یک ماه آتل کردم البته مواقع ضروری بازش میکردم مثلا دستشویی رفتن ظرف شستن

خوب شد دیگه هم برنگشت