maasooum مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 280 عنوان بی بی چک با خط کم رنگ دو روز قبل موعد پریودی مثبت هست 5660 بازدید | 69 پست سلام خیلی هیجان دارمدو روز مونده به زمان پریودم ، بیبی چک زدم یه هاله خیلی کم رنگ افتاد ، به نظرتون مثبته ینی؟؟؟ دارم از استرس میمیرم 1402/01/16 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تخمهشورررررررر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3688 اگه رنگش صورتیه و قبل خشک شدن افتاده اره مثبته جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
maasooum مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 280 اگه رنگش صورتیه و قبل خشک شدن افتاده اره مثبته ۵ دقیقه نیس زدم
maasooum مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 280 عکس بی بی چک و نمی زاری چرا گذاشتم انقد ک استرس گرفتم
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9850 ۵ دقیقه نیس زدم اگه این مارکه دل خوش نشو گلم لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9850 فرستادم ان شاالله اگه دوست داری باردار باشی برات صلوات فرستادم و ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉بچه هام چشماشون رنگی و زیبا شدن و خوش روزی خدارو شکر https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
maasooum مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 280 ان شاالله اگه دوست داری باردار باشی برات صلوات فرستادم و ان شاالله بارداریت به سلامت ... دستت درد نکنه 😍