مامان_خانم_ مدیر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10530 عنوان یه کاری کردم مثل سگ پشیمونم | مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 49 پست سلاملطفا سرزنشم نکنیدمن اصلا حتی ۰ درصد به دعا اعتقادی ندارمولی عین جنونی ها رفتم دعا نوشتم که همسرم راضی به مهاجرت بشه پول گنده ای هم دادم (خودم هیچ کاری انجام ندادم خود اون شخص برام انجام داد)خیلی اشتباه کردم و الان خوندم که کسی که دعا مینویسه پیامبر لعنتش کرده نمیدونم دیگه چیکار کنم!دارم از عذاب میمیرم آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم... 1402/01/16 | 14:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10530 بعد رفتی پیشش؟حضوری؟یا از این پیجا مجازی نه نرفتمکسی که جواب گرفته بود شماره اشو داد!یعنی میدونستم کلاهبردارن و اصلا اعتقادی ندارم ولی این کارم انجام دادم!همسرم بفهمه میکشتم! آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
manetanha عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 1085 همش مضخرفه امام میاد به این کلاهبردارای هرزه چی بده؟ همشون از دم کثافتن قبلا یه کلیپ تو تلویزیون گذا ... نه خب ازتوقرآن مینویسن ینی قرآن دروغه😐هرچیه که کارشون درسته پولشم کم میگیرنخاله دوستم دعاگرفته بود سرکتاب ۱۵تومن شد دعاهم ۵۰تومناونکقت اونای دیگ ی عالمه میگیرن البته نمیدونم دعانویسش اهل کجاس
maryammbanoooo عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 274 نه نرفتم کسی که جواب گرفته بود شماره اشو داد! یعنی میدونستم کلاهبردارن و اصلا اعتقادی ندارم ولی ای ... به نظرم فقط پولت گرفته هیچ دعایی انجام نداده تازه داره به ریشت میخنده که سراغی نگرفتی نگران ورود اجنه و نفرین پیامبر نباش هیچی واست انجام نداده
گیسوکمندتونم۴ عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 604 نه نرفتم کسی که جواب گرفته بود شماره اشو داد! یعنی میدونستم کلاهبردارن و اصلا اعتقادی ندارم ولی ای ... میشه برا منم شماره شو بفرستی خصوصی؟خواهش میکنم🥲اگه برای شما جواب داد منم کارم گیره دعات میکنم بخدا🥲
manetanha عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 1085 خیلی ناراحتم حس میکنم کار گناهی کردم خیلی عذاب وجدان دارم نه عذاب وجدان برای چیهیچی نمیشه گلم حالا که پول دادی صبرکن ببین چی میشهبه کسی هم نگو انگار ن انگار اتفاقی افتادهجن و ایناهم سراغت نمیاد
مامان_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10530 چقدر دادی حیف پولت فقط ۱ تومنواقعا حیف پول!احمق وخنگم اصلا جنون منو گرفت انگار یه لحظه گفتم پاشم برم دعارو بگیرم بیام!بدون هیچ دلیل محکمیبعضی ها برای ۱۰میلیون زندانن بچه ها گشنه ان بعد من خنگ میبرم پول ومیدم به چه چیزایی!😑😑هرکی قبلا میگفت رفته پیش دعا نویس من کلی میخندیدم ومسخره اش میکردم و کلی دلیل علمی میاوردم بعد خودم پاشدم رفتم همچین کاری کردم آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
مامان_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10530 اگ کارت راه بیفته اشکالی نداره برای کار بد ک دعا نکردی دیگه اصلا به فکر کارم نیستمفقط از عواقب دعا میترسم آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
مامان_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10530 ببر بریز تو یه آب رودخونه ای چیزی از زندگیت دورشون کن صدای اذان تو خونت پخش کن ندارم چیزی دستم گفت بگم خودت انجام بده گفتم نه خودت انجام بده آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
تاتی۷۸۴۱ عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4236 عزیزم دعای بد نگرفتی که میترسی،،اصلا هم ربطی به جن اینا نداره
مامان_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10530 سلام طاعاتتون قبولحق یعنی انقدر متنفری ازکشوری که توش بزرگ شدی که حاضری بری غربت؟!!!! زنگ بزن بگو ... مرسی عزیزم نماز روزه شماهم قبول!متنفر نیستم ولی خب شرایط پیشرفت و اینجا ندارم زیادنوشته و مثل اینکه دفنش کرده نمیره که درش بیارهاصلا پولش و فکر میکنم گم کردم ۱ماه کمتر خرج میکنمفقط از عواقبش میترسمکاش خدا منو ببخشه ☹ آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
مامان_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10530 میشه بگین چقدر دادین پول؟ ۱تومن آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
مامان_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10530 اووووفففف مایه داریااا چیزی نمیشه نگران نباش. اول مطمئن شو یارو با سیخت چنجه خورده و د ... نه بابا مایه دار بودم چرا میخواستم برم از ایران!حالا باید ۱ماه صبر کنم تا جواب بده دعاشالبته اعتقادیم ندارم که بشه آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
مامان_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10530 به نظرم فقط پولت گرفته هیچ دعایی انجام نداده تازه داره به ریشت میخنده که سراغی نگرفتی نگران ورود اجن ... فرستاد برام که چیکار کرده وایناولی الان فقط میترسم که کارما منو بگیره و یه بلای بدی سرم بیاد آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24082 مرسی عزیزم نماز روزه شماهم قبول! متنفر نیستم ولی خب شرایط پیشرفت و اینجا ندارم زیاد نوشته و مثل ای ... بهش پول بده بره درش بیاره بنداز دورکفاره بده چون اینا جن تسخیر میکنندبگرد دنبال شغل مناسب وادامه تحصیل بده و مدرک خوب داشته باش کار گیرمیاد خارح ازکشور چندنفر رو داریم اونجاها هم زندگی سخته و خیلی گرونیهفکرنکن اونجاها هیچ مشکلی نیست