2777
2789
عنوان

یه کاری کردم مثل سگ پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 49 پست
بعد رفتی پیشش؟حضوری؟یا از این پیجا مجازی

نه نرفتم

کسی که جواب گرفته بود شماره اشو داد!

یعنی میدونستم کلاهبردارن و اصلا اعتقادی ندارم ولی این کارم انجام دادم!

همسرم بفهمه میکشتم!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
همش مضخرفه امام میاد به این کلاهبردارای هرزه چی بده؟ همشون از دم کثافتن قبلا یه کلیپ تو تلویزیون گذا ...

نه خب ازتوقرآن مینویسن ینی قرآن دروغه😐

هرچیه که کارشون درسته پولشم کم میگیرن

خاله دوستم دعاگرفته بود سرکتاب ۱۵تومن شد دعاهم ۵۰تومن

اونکقت اونای دیگ ی عالمه میگیرن البته نمیدونم دعانویسش اهل کجاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرفتم کسی که جواب گرفته بود شماره اشو داد! یعنی میدونستم کلاهبردارن و اصلا اعتقادی ندارم ولی ای ...

به نظرم فقط پولت گرفته هیچ دعایی انجام نداده تازه داره به ریشت میخنده که سراغی نگرفتی نگران ورود اجنه و نفرین پیامبر نباش هیچی واست انجام نداده

نه نرفتم کسی که جواب گرفته بود شماره اشو داد! یعنی میدونستم کلاهبردارن و اصلا اعتقادی ندارم ولی ای ...

میشه برا منم شماره شو بفرستی خصوصی؟خواهش میکنم🥲

اگه برای شما جواب داد منم کارم گیره 

دعات میکنم بخدا🥲

خیلی ناراحتم حس میکنم کار گناهی کردم  خیلی عذاب وجدان دارم

نه عذاب وجدان برای چی

هیچی نمیشه گلم حالا که پول دادی صبرکن ببین چی میشه

به کسی هم نگو انگار ن انگار اتفاقی افتاده

جن و ایناهم سراغت نمیاد

چقدر دادی حیف پولت فقط

۱ تومن

واقعا حیف پول!

احمق وخنگم 

اصلا جنون منو گرفت انگار یه لحظه گفتم پاشم برم دعارو بگیرم بیام!بدون هیچ دلیل محکمی

بعضی ها برای ۱۰میلیون زندانن بچه ها گشنه ان بعد من خنگ میبرم پول ومیدم به چه چیزایی!😑😑

هرکی قبلا میگفت رفته پیش دعا نویس من کلی میخندیدم ومسخره اش میکردم و کلی دلیل علمی میاوردم بعد خودم پاشدم رفتم همچین کاری کردم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
اگ کارت راه بیفته اشکالی نداره  برای کار بد ک دعا نکردی

دیگه اصلا به فکر کارم نیستم

فقط از عواقب دعا میترسم

ببر بریز تو یه آب رودخونه ای چیزی از زندگیت دورشون کن صدای اذان تو خونت پخش کن

ندارم چیزی دستم گفت بگم خودت انجام بده گفتم نه خودت انجام بده

سلام طاعاتتون قبولحق یعنی انقدر متنفری ازکشوری که توش بزرگ شدی که حاضری بری غربت؟!!!! زنگ بزن بگو ...

مرسی عزیزم نماز روزه شماهم قبول!

متنفر نیستم ولی خب شرایط پیشرفت و اینجا ندارم زیاد

نوشته و مثل اینکه دفنش کرده نمیره که درش بیاره

اصلا پولش و فکر میکنم گم کردم ۱ماه کمتر خرج میکنم

فقط از عواقبش میترسم

کاش خدا منو ببخشه ☹

اووووفففف مایه داریااا چیزی نمیشه نگران نباش. اول مطمئن شو یارو با سیخت چنجه خورده و د ...

نه بابا مایه دار بودم چرا میخواستم برم از ایران!

حالا باید ۱ماه صبر کنم تا جواب بده دعاش

البته اعتقادیم ندارم که بشه

به نظرم فقط پولت گرفته هیچ دعایی انجام نداده تازه داره به ریشت میخنده که سراغی نگرفتی نگران ورود اجن ...

فرستاد برام که چیکار کرده واینا

ولی الان فقط میترسم که کارما منو بگیره و یه بلای بدی سرم بیاد

مرسی عزیزم نماز روزه شماهم قبول! متنفر نیستم ولی خب شرایط پیشرفت و اینجا ندارم زیاد نوشته و مثل ای ...

بهش پول بده بره درش بیاره بنداز دور

کفاره بده چون اینا جن تسخیر میکنند

بگرد دنبال شغل مناسب وادامه تحصیل بده و مدرک خوب داشته باش  کار گیرمیاد 

خارح ازکشور چندنفر رو  داریم اونجاها هم زندگی سخته و خیلی گرونیه

فکرنکن اونجاها هیچ مشکلی نیست