2777
2789

یه آهنگ هم هست سهراب پاکزاد خونده میگه گلایی که دادی رو خشک میکنم 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقت بود ب یادش نبودم چند ماه پیش تو اتوبوس رادیو یه آهنگ گذاشت رفتم تو اون سالا سالای۸۸_۸۹

یه روز تو زندگیم بودی ...

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

عشقی ندارم دوست پسر بودن که بدرک که نیستن 

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚

مثل تو نه شبیه تو تو زندگیم کی میاد دل کندن از تو که خود قلب منی دل میخواد♬♫♪
بمون که عشق فقط به اون چشای خوشگل میاد …
رفتن تو می ارزه به اومدن خیلیا اصلا واسه من نه واسه خاطر این دل بیا♬♫♪
عوض نشو تو واسه من هنوز همون عشقیا …🥺🥺🥺

نمی دونم چی شد که این آهنگ شد تنها آهنگی که وقتی پخش میشد قلبم باهاش واسه یه نفر تالاپ تلوپ میزد 😄 نمی دونم واقعا ته این عشق و علاقه ی چندساله رسیدن هست یا نه ولی شنیدن این آهنگه هم واسم درد داره هم خوشحالم میکنه❤️

زمانی که واسه کنکور درس میخوندم یه کلاس آنلاین دینی ثبت نام کردم استادمونم خیلی شوخ بود واسه مون سر کلاس اهنگ میخوند آقا این یهو بین درس دادن این اهنگو خوند اصلا چشام گرد شد🤩 اینقدر خوب اون روز که من هنوز بعد از گذشت دو سال درس اون روز رو یادمه 😂😂😂

مثل تو نه شبیه تو تو زندگیم کی میاد دل کندن از تو که خود قلب منی دل میخواد♬♫♪ بمون که عشق فقط به اون ...

چشات سرمایمه عشقت پر پروازمه تو آغوشت مث یه پیرهن قشنگه که اندازمه ..... 😢

😅😅

والا اهنگای مهراد جم و رضا بهرام😑🥲😂

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻