2777
2789
عنوان

سن ازدواج برای دختد

311 بازدید | 11 پست

دوستان بهترین سن ازدواج برای دختر تو چه رِنجی خوبه؟

تعداد رای : 50
نظرسنجی
۱۸-۲۰
6
12%
۲۰-۲۲
8
16%
۲۳-۲۵
22
44%
بالای۲۶
14
28%

۲۴ ۲۵

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست به بعد خوبه... چند سالم بدون بچه باشین بگردین قشنگ بعد بچه بیارین ... زیر بیست کار اشتباهی هست ازدواج 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

۲۸ 

اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی  تو فقط جا نزن  ❤❤👌👌    میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲                                                            خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍               من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤
بیست به بعد خوبه... چند سالم بدون بچه باشین بگردین قشنگ بعد بچه بیارین ... زیر بیست کار اشتباهی هست ...

عالی

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده