2777
2789
عنوان

سن ازدواج برای دختد

311 بازدید | 11 پست

دوستان بهترین سن ازدواج برای دختر تو چه رِنجی خوبه؟

تعداد رای : 50
نظرسنجی
۱۸-۲۰
6
12%
۲۰-۲۲
8
16%
۲۳-۲۵
22
44%
بالای۲۶
14
28%

۲۴ ۲۵

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیست به بعد خوبه... چند سالم بدون بچه باشین بگردین قشنگ بعد بچه بیارین ... زیر بیست کار اشتباهی هست ازدواج 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

۲۸ 

اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی  تو فقط جا نزن  ❤❤👌👌    میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲                                                            خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍               من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤
بیست به بعد خوبه... چند سالم بدون بچه باشین بگردین قشنگ بعد بچه بیارین ... زیر بیست کار اشتباهی هست ...

عالی

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده