2777
2789

سیسمونی اقا بزرگ تهران جای خوبیه بخصوص جنس لباسا برای نوزاد

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تهران هستی برو سیسمونی فروشی آقا بزرگ ،(سوله آقا بزرگ) 

من دو سال پیش گرفتم الان قیمت هارو نمیدونم عزیزم . 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

لباس سایز ۰ بگیر ، تا میتونی زیر دکمه دار بخر 

کهنه برای خشک کردن 

ست حوله

ست ناخن گیر 

قنداق فرنگی بخر چون نوزاد بدنش خیلی حساسه 

پتو نوزادی 

تشک لبه دار 

تخت نوزاد نوجوان بخر . 

گهواره نخر به درد نمیخوره . یا اگه میخوای بگیری از این هایی بخر که تلویزیون تبلیغش رو میکرد . سطحش صاف نباشه خلاصه

وسایل حمام 

زیر انداز تعویض 

دستمال مرطوب 

کرم کالاندولا حتما بخر 

لوسیون کودک ( چون به دنیا میاد بدنش پوست پوست هست یکم ) 

قابلمه کوچیک 

شیشه شیر اونت بخر +0 شاید شیرت کم باشه باشیر خشک نان از بدو تولد 

کیف یا ساک نوزاد 

فلاکس آب جوش 

یه سری لباس بیرونی سایز ۰ و ۱ 

به نظر من یک دست ست لباس ۰۰ هم بخر شاید بچه ریز باشه

اگه چیز دیگه ایی یادم اومد میگم

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
لباس سایز ۰ تا چندماهگی به نوزاد میخوره؟

بستگی داره نوزاد جثه ریز باشه یا نه ، پسر من خیلی ریزه بود به دنیا اومد سایز ۰۰ هم بزرگ بود یکم براش . مثلا سایز ۰ تا ۲ ماهگی حتی ۳ ماهگی هم تقریبا خورد بهش . 

اگه میتونی تا کرج بیای بهت یه جایی رو بگم برو لباس هاشو بخر ، هم خارجیه هم قیمت مناسب ، فوق العاده جنس هاش خوبه . مخصوصا نی نی شما دختره …. مثلا زیر دکمه دار سایز ۰ رو میده ۴۸ یا ۵۸ فکر کنم ولی برند H&m هست یا برند های دیگه خارجی . اگه میتونی بیای کرج آدرس بدم عزیزم

یدونه مغازست یا زیاده؟ بده آدرسشو عزیزم ممنون

یه دونه مغازه هست ولی تا دلت بخواااااد تنوع داره . همه چیز پیدا میکنی ، برو ضرر نمیکنی . 

کرج . عظیمیه . پاساژ مهستان . طبقه همکف . مغازه شهر بچه ها . 

فقط اینکه دوتا شعبه داره اولیه برای ۴ سال به بالا هست چندتا مغازه جلو تر برای از بدو تولد داره تا ۳ سالگی .