2777
2789
عنوان

یه دعوای حسابی کردم با مادرشوهر

707 بازدید | 24 پست

چرا تاپیک طلا کسی نمیاد .به نظرتون طلا که الان قیمتش ساکنه تا عید فطر میاد پایین یا می‌ره بالا .یخورده پول دارم می‌خوام بگیرم .صبر کنم به نظرتون .تحلیلگر داریم اینجا

میدونین اجرت انگشتر سنگین زیاده یا کم

خدایا شکرت بالاخره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی. به جای مادر شوهر منم دعواش می کردی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اینجوری گفت که بیایی تو تاپیکش

می دونم برای همين منم اینجوری جوابش را دادم. 😂

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ببین معمولا اینجور موقع ها لازار گیجه.نمیشه دقیقا گفت میره بالا یا میاد پایین.نهایتش هر چی تحلیل کنی همش احتمالاته.

من نظرم اینه بشین حساب کتاب کن ببین طلا مثلا ۵۰ هزار تومان بره بالا چقدر ضرر میکنی یا بیاد پایین چقدر ضرر میکنی و همینطور ۱۰۰ هزار تومنو حساب کن اینجوری میفهمی که ایا در مقابل کل مبلغ ارزش داره یا نه.

و اینکه بهتره طلای کهنه بدون اجرت بگیری.باز ضررش کمتره.چقدر پول داری