2777
2789

باین شعور برسن که طلاق ینی پایان رابطه ای که عاقبت بخیری درش نیست،ینی یجور دیگه به ارامش رسیدن.

گناه آن زن یا مرد بیچاره چیست که باید در آتش زندگی بسوزند فقط بخاطر حرف بیخود مردم😔کاش آن روز زودی فرا رسد

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله بهترین برات اتفاق بیافته به حدی خوب که درد و زخم روحت التیام پیدا کنه و وقتی به گذشت فکر میکنی اینقد دور به نظر بیاد که اینگار اصلا اتفاق نیافتاده .... به حرف مردم گوش نده مردم  موقع دردات کنارت نبودن

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
عزیزم به حرف بقیه توجه نکن وبرات مهم نباشه

نه عزیزم برا خودم نمیگم،من خداروشکر همسر خوبی نصیبم شده،برا دیگرانه که میگم،خیلیا هستن متاسفانه خیلی

کاش از اول کسایی که فکر میکنن نمیتونن مسولیت مشترک رو قبول کنن ازدواج نکنن

همش این نیست عزیزم،خیلی عوامل دیگری هست خیلی

ایشالله بهترین برات اتفاق بیافته به حدی خوب که درد و زخم روحت التیام پیدا کنه و وقتی به گذشت فکر میک ...

قربون‌مهربونیت،برا خودم نمیگم،من خدارو شکر همسر خوبی قسمتم شده،ناراحت حال مردمم

کاش از اول کسایی که فکر میکنن نمیتونن مسولیت مشترک رو قبول کنن ازدواج نکنن

نمیدونم ازدواج کردی یا نه ولی به یاد داشته باش زندگی مشترک ازدواج دوفرهنگ و دو شخصیت دوتا آدم مجزاس .... هرچقدرم قبل ازدواج آشنایی داشته باشی باز میره تو زندگی هزار تا اخلاق جدید میبینی .... که برات عجیبه بعضیا نمیتونن دووم بیارن .... واین طبیعیه

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
نه عزیزم برا خودم نمیگم،من خداروشکر همسر خوبی نصیبم شده،برا دیگرانه که میگم،خیلیا هستن متاسفانه خیلی

آره.یکیش خود من

من سه تا دختر دارم.

منتها اگه فقط یک روز ب پایان عمرم مونده باشه به شرافتم قسم طلاق میگیرم.فقط برای اینکه ب خودم ثابت کنم تونستم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم