2777
2789

یکبار خواب دیدم دسته جمعی میریم مشهد زیارت امام رضا

...میدیدم ی زیر زمین داره میگن اصل قبر امام ع اونجاست...کلییییی ادم بود...رفتیم زیرزمین دیدیم کلی قبر هست تاریکه...کلا شبیه قبرستون بود اما تو زیرزمین ...گفتن اینجا هر کی فوت شده همه دوستای امام رضا بودن و فامیلاش ...بعد دیدم وسط همون قبرا ی خانوم خیلی مسن نشسته ..همه دورش جمع شدن و ناراحتن ..اون خانوم خیلی بد حال بود میخواست فوت کنه پیر بود ...گفتن این خانوم از اقوام امام رضا هست ...یهو منو دید بین ادما صدام کرد برم پیشش ...رفتم پیشش ب همه نشونم داد گفت بعد فوت من این دختر از نزدیکای امام رضا هست بعد همه گفتن نشونش چیه...اون خانومم دست منو نگاه کرد من روی دستم یک خال دارم ..اون خالو نشون داد گفت ببینین این دختره هم دقیقا همین خالو داره منم ...این نشونه ی فامیل بودن ماست .....بعد مردم ناراحت شدن و گریه ...

خیلی این خوابمو دوس دارم 

عاشق این خالم بودم از بچگی ولی رفتم لیزر کنده شده جاش مونده

من دلم خیلی میگیره دلم میخواد برم زیارت مشهد اما قسمت نشده .بنظرتون تعبیر این خواب چیه؟

راستی شنیدم قبر اصلی حضرت تو زیر زمینه...من قبل اینکه بدونم اینو خوابشو دیدم...😭😭

میشه تعبیر کنین توروخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعااااااااااااا میگی؟ چ سعادتی اگر واقعا با آقا نسبت دارید

عزیزم برو آزمایش بده و نژادت رو پیداکن شاید امام زاده هستی خوشبحالت واسم دعااااکن😭😭😭😭

واسه شفا مامان مریضم و برگشت عشقم ک یک رابطه خوب بتونم باهاش بسازم حمد بخوونید هرکسی خوند ان‌شاءالله 1000 برابرش خدا اجرتون بده ❤️ 😭 😭 😭 😭 😭 😭 به امام رضا علیه السلام قسسسسسم خیلی حالم بابت این دو مورد داغوووون ترین حال رو دارم 😭 😭 😭 😭 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

چقدر قشنگ   اره  زیر زمین داره مستقیم رو ب حرم اقاس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

چقدخوب.   منم  یکی دو سال پیش  زمستون خاب دیدم  حرم امام رضام.   یه اتاق  بود  میگفتن خود امام رضا اونحاست  منم  پشت درش  نشسته بودم.   منتظر بودم برم تو  که بیدار شدم و چند ماه بعدش  عید  قسمت شد رفتم زیارت.   انشاءالله قسمتت بشه به زودی

😔

برام دعا میکنی یچیزی از خدا میخام ک......  خیلی دعام کن دعاکردی بگو مرسیی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چقدر قشنگ   اره  زیر زمین داره مستقیم رو ب حرم اقاس

یعنی توی ضریح آقا نیستن؟ 😐

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

فکر میکنم تعبیر خواب حرم امام رضا یعنی حاجتروایی بازم مطمئن نیستم

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
برام دعا میکنی یچیزی از خدا میخام ک......  خیلی دعام کن دعاکردی بگو مرسیی

واست حمد خوندم عزیزدلم 

ممنون می‌شم واسه برگشت عشقم ک یک رابطه خوب بتونم باهاش بسازم و شفای مامان مریضم حمد بخوونید هرکسی خوند ان‌شاءالله 1000 برابرش خدا اجرتون بده هرکسی خوند ان‌شاءالله 1000 برابرش خدا اجرتون بده ❤️ 😭 😭 😭 😭 😭 بقران خیلی بابت این دو مورد داغوووون ترین حال رو دارم 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 اجرتون با آقا امام رضا و آقا اباعبدالله 

یعنی توی ضریح آقا نیستن؟ 😐

ببین مثلا     اینجا 👈    ـــــــــــ 

اون خطی ک کشیدم در نظر بگیر ک میری حرم زیارت اونه 

بعد  مستقیم   زیر اون خط  زیر زمین درست کردن ک اونجام زیارت میکنن     ـــــــــــــــ 

اینطوری رو ب روی هم هستن  

برام دعا میکنی یچیزی از خدا میخام ک......  خیلی دعام کن دعاکردی بگو مرسیی

چشم قربونت برم من نذر صلوات دارم هر روز صلوات مبگم پبشنهاد مبکنم تو هم انجام بدی میگن ردخور نداره .....تو صلوات هامم چشم دعات مبکنم قشنگم