2777
2789
از همه چی میتونه باشه مثلا ابنک از چیزی زده شده باشی یا الگو گرفته باشی یا ترسیده باشی یا واقعا علاق ...

پس شما هم بدغذایی اما به نظرم لوس بودن یه کم دور از مطلبه دیگران بهمون می گن لوس ولی خب وقتی اون لقمه ی غذا برات چندش اوره خب چه طوری بخوری مثلا من تو چیزای دیگه خیلی خودساخته و مستقلم ولی تو این جریان بهم می گن لوس

با اجازه اسی 

قشنگای که تو رابطه هستن 

من تو پیجم کلی آموزش های رایگان و مشاور میدم خوشحال میشم به جمعمون بیاید 🥰💖 nadiaheeydari 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی ک بد غذاست چبکار کنیم🙁 چه شکنجه ای بهش بدیم که درست بشه😑🥲😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

هرچی هست برمیگرده به بچگی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
شاید ناخوداگاه دلت توجه می خواد خودت نمی دونی. 

😳😳😳

نه اتفاقا وقتی سر سفره همه سرا بر می گرده سمت من که اع طفلی فلان غذا رو نمی خوری و بعد همه نصیحت می کنن که دو روز دیگه می خوای مادر شی بدنت ضعیفه و فلان دلم می خواد محو شم

هرچی هست برمیگرده به بچگی

مخصوصا اینکه نمیتونی بشقاب مرغ و ماهی رو حتی دیدنشو تحمل کنی فک میکنم تو بچگی بدت اومده روت مونده وگرنه تا نخوری دلیل نداره حالتو بد کنه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
پس شما هم بدغذایی اما به نظرم لوس بودن یه کم دور از مطلبه دیگران بهمون می گن لوس ولی خب وقتی اون لقم ...

به منم اینقد گفتن ک تحمیل شده بهم 

ولی واقعا کله پاچه رو نمیشه خورد :/ فک کن دندون داره پلک داره چش داره دماغ دارههه بعد میریزن تو ظرف همه با هم بپزه 😐

اوکِییییي

لاغری ینی؟

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
من احساس میکنم کسایی که حساسن . حیوون دوستن. یا دل نازک

اره موافقم 

البته می دونی من اعتقاد به گیاه خواری ندارم چون تو اسلام گفته که حتما باید گوشت بخوری و خب بدن واقعا نیاز داره

اما وقتی فکر می کنم که این چیزی که می ره زیر دندونم قبلا راه می رفته خودش جون داشته..‌.😑😑😑

اصلا فاز این انجمنای حمایت از حیوانات ندارماااا

تا حالا به این فکر نکرده بودم🤔

عزیزم رو به بچها که اثبات شده. من طبق درمان پسرم که بی بی دیجیتال هست مجازیو صفر صفر کردم و اشتها پسرم عالی شد 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️