2777
2789
سلام دوستان ببخشید شما در زمان بارداری تا چه اندازه مراقب هستید، یعنی اصلا نباید خم شد، نباید سرپا ایستاد؟ مثلا شما از چند هفتگی نماز رو نشسته خوندید؟ من فکر کنم خیلی بی ملاحظگی کردم تاحالا!
به نظر من که خیلی هم نیاز نیست سخت بگیری من کلا از توالت فرنگی استفاده می کنم ولی نماز رو تا اخر سرپا خوندم. تا جایی که می بینی خودت اذیت نمیشی مشکلی نداره. مثلا من تا ماه هشت کلی راه رفتن ولی ماه نه دیدم کشاله های رانم شدیدا درد می کنه خوب کمترش کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی شکمم کمی جلو اومد دیگه وقت سجده اذیت میشدم نشسته خوندم نمازامو سرپا ایستادن خب زیادش خوب نیست به مرور کمرتو اذیت میکنه..کلا زیاد تو یه پوزیشن نمون..
خدایــا هزاران بـار شکرت
سلام نلی جون.من هفته37 هستم.هنوزم نمازامو وایساده میخونم.شبا برای پهلو به پهلو شدن بلند نمیشم و مثل حالت عادی غلت میزنم.تا 2 ماه پیش جنب و جوشم خیلی بود اما الان که سنگین تر شدم ناخودآگاه کارا و حرکاتم آرومتر شده.خلاصه که کار به خصوصی انجا نمیدم و هر وقت احساس ناراحتی کردم پوزیشنی که دارم رو تغییر میدم. فک کنم زیاد سخت نگیری بهتر باشه
ممنووووون بچه ها که راهنمایی کردین، ببخشید از صبح نتونستم بیام اینجا
من هفته بیست هستم، هفته پیش که رفته بودم سونوگرافی دیدم خانمهای باردار چقدر یواش راه میرن و چقدر با احتیاط هستند، بعد من از این ور می پرم اونور!!! الان که نظرات شما رو خوندم نگرانیم رفع شد، پس اونقدرها هم نیاز به رعایت نیست!!!!