2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیا مگه همه کافرا بدبختن؟ و همچنین خیلی مومنین خاص هستن که پر از مشکلات و بلان اما باید ب ا ...

چقدر باهاتون موافقم 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
میگن خدا ادمایی رو که واجباتو انجام نمیدن تو دنیا رها میکنه و بهشون نعمت زیاد و رفته بالا میده بعد ...

آره منم همچین چیزی شنیدم که اگر نماز نباشه،هرچی کار خوبم آدم انجام بده همین دنیا عوضشوخدا میده که به اون دنیا نمونه..حالا نمی‌دونم بلاخره همه ی ما بندگان خداییم..

عدالت کجا بود بابا

اون دنیا اگه اینجام عدالت بود اسمش بهشت بودنه دنیا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دین فقط به نماز و روزه نیست آدما ها. از بعضی گناهان پاک هستن از بعضیا ‌‌نه . مثلا من روزم میگیرم نماز می‌خونم ولی گناه غیبت و تهمت دارم .  در کل باید عملکرد نهایی و جمعش خوب باشه . خیرت به بدیت غلبه کنه .  نماز و روزه هم بیشتر برا آرامش روحی و خالی شدن از انرژی منفی و راحت ارتباط گرفتن با خداست . وگرنه همه مون میدونیم خدا نیاز ندارع به نماز و روزمون ولی انقد دوستمون داره که واجب کرد یه جورایی از خودمون با اینا مراقب کنیم🌷 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

نماز و روزه برا خود ما هست 

و خدا 

خدا ی همه اس

یک چیز دیگه هم اومد تو ذهنم اینکه یه نفر اگر نماز میخونه و با خدا هر حرف میزنه 

لطف و نظر  خدا به اون طرف بوده 

الان خیلی از ما ها لطف و نظر خدا رو پول و ماشین و.... طلا میبینیم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم بستگی داره رحمت خدا تو چی ببینی؟ نعمت هایی که این دنیا به بنده هاش عطا میکنه؟ یا رحمت و شفاعتی که اون دنیا شامل حالشون میشه؟

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
نماز و روزه برا خود ما هست  و خدا  خدا ی همه اس یک چیز دیگه هم اومد تو ذهنم ای ...

چه قشنگ گفتین👌

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
آره منم همچین چیزی شنیدم که اگر نماز نباشه،هرچی کار خوبم آدم انجام بده همین دنیا عوضشوخدا میده که به ...

تا این منبع از کجا گرفته شده باشه اگر قرآن که حقه اگر غیرقرآن که شک داره. چون تو قرآن هم خدا خودش گفته خیلی ها سخن خدا رو تحریف می کنن

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈