2777
2789
عنوان

خدا با چجور آدمایی بهتره؟

19897 بازدید | 63 پست

بچه ها شده ببینید تو اطرافتون اونایی که ایمانشون ضعیف تره همه چیز براشون فراهم تره زندگیشون رو به پیشرفته به اصطلاح تو سودن رو بردن؟

شوهر من آدم باایمانیه نمازخون روزه بگیر رشوه نگیر با خدا اما از این دست پول بیاد دستش از اون دست می‌ره اما خیلیا دور واطرافم برعکس پول و خوشبختی به سمتشون حمله می‌کنه.

این حرفهای من صرفا جهت اینه شما بهم کمک کنید با خودم تو جنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم اینا فقط لذت دنیا رو میبرن عزیزجانم 

اما شوهر شما آخرتش که زندگی اصلی و ابدی هست قشنگتره ان‌شاءالله 🌹 

نا امید نباش خدا خیلی دوستتون داره ک بهتوون سختی داده و شما چقدر خدارو دوست دارید ک بازم ترک واجبات نکردید ان‌شاءالله بحق امام حسین و امام رضا و امام زمان خوشبخت ترین و شاد ترین باشید در کنارهم بانوجان❤️❤️

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

من اعتقاد دارم به این حرف که:خدا بعضیا رو ول کرده،طبق گفته خودش اگه بندگان مومن من،ناراحت نمیشدن حتی ایوان خونه اون بعضیا رو از طلا میکردم(یعنی کاملا بی نیاز)تا به وقتش حساب کنم باهاشون.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

حتما  یا یه حکمتی داره یه دلیلی خدا

انسان هایی  که گناه میکنن و توبه نمیکنن  خدا کارشون انجام نمیده اگر میده سخت   در غیر این صورت اگر پاک باشی غیبت نکنی  و گناه نکنی حتما برات یه چیز خوبی سراغ داره به خواسته ات جواب نمیده   یا برات اون خواسته خوب نیست

خدا خودش تو قرآن گفته‌ به آدمایی که دنیا دوست هستن و فقط خوشی دنیا براشون مهمه دیگه کاری ندارم یعنی درواقع واگذارشون کرده به همین دنیا 

از قدیم گفتن هر که در این درگه مقربتر است جام بلا بیشترش می‌دهند واقعا اینو قبول دارم.

فقط توسط استارتر ریپلای بشم لطفا

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

با اجازه استارتر 

ممنون می‌شم واسه برگشت عشقم  ک یک رابطه خوب بتونم باهاش بسازم و شفای مامان مریضم حمد بخوونید هرکسی خوند ان‌شاءالله 1000 برابرش خدا اجرتون بده ❤️ 😭 😭 😭 😭 😭 😭 ب امام زمان قسم خیلی حالم بابت این دو مورد بدددددده🙏🏻❤️🌹

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
عزیزدلم اینا فقط لذت دنیا رو میبرن عزیزجانم  اما شوهر شما آخرتش که زندگی اصلی و ابدی هست قشنگت ...

من چرا من با خودم تو جنگم خیلی وقته وقتی این چیزا رو میبینم نماز نمی‌خونم.خسته ام 

کلا چرخ روزگار به خواسته ی ظالم ها و بی دین ها میچرخه 

اینجوری فکرنکن جاندلم ما خیلی دنیا دوست شدیم و فراموش کردیم اینجا مثل یک توریست هستیم و دیر یا زود باید بریم سر جهان آخرت ک زندگی اصلیمون هست بانوجانم🌹🌹

ماهم مثل خودتیم زن وشوهرپایبندنماز وروزه و....ولی هشتمون گرو نهمون ببین چقدتومضیغه ایم ک شوهرم بخاطرشرایط مالی موافق بچه دوم نیس فعلاومن درتب وتاب حسرتش دارم میسوزم دخترمم داره بزرگ میشه بدون همبازی،بازم خداروشکرهمش خودمودلداری میدم اگرهمینم نداشتم چی؟ولی سهم ماقشرمتوسط یاحتی روبه پایین ازاین دنیااین نیس ک بیشترش برمیگرده ب افرادنالایق ک سکان داره کشورشدن،همه چیزعزیزم ازچشم خداوامتحان نبین یک گروهی روکارن ک الهی خیرنبینن باعث محقق نشدن ارزوهایه ماشدن شماتنهانیستی

کلا چرخ روزگار به خواسته ی ظالم ها و بی دین ها میچرخه 

چرااااااااااااااا.خدا یعنی میخاد ما با دیدن این چیزا چه اتفاقی برامون بیفته دور بشیم ازش؟از اونی که جز اون هیچکسو نداریم