2777
2789

واقعا سخته ، وحشتناک ترش اینه که آخه چرا ، مگه چی کم داشتم؟ چرا من نه 🥺

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

اره اگه تاپیک های من رو بخونی قشنگ میفهمی عشق یه طرفه چطوریه.

کاش میمردم،کاش

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)

این همه ضعف از کجا میاد دختر

واسه یکی تب کن که برات بمیرههه

پسر ریخته این نشد یکی دیگه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اگه تاپیک های من رو بخونی قشنگ میفهمی عشق یه طرفه چطوریه. کاش میمردم،کاش

میفهمم چی میگی 

درد اینه فراموش کردن خیلی سخته خیییلی

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
خیلی سخته واقعا درکت میکنم  یک سال همچین حسی تجربه کردم ولی بعد یکسال فراموشش کردم کلا حالا او ...

ولی من میدونم که هرگز نمیاد دنبالم ، از اولشم من رفتم دنبال اون 

این همه ضعف از کجا میاد دختر واسه یکی تب کن که برات بمیرههه پسر ریخته این نشد یکی دیگه

ریخته ولی منی که دارم میرم تو ۲۷ سال بعد اینهمه سال از بین همه پسرایی که دیدم فقط از این خوشم اومد ، انگار همه معیارای موردنظرمو خدا در این فرد قرار داده بود ، خیلی دلم میسوزه خیییلیییی

ریخته ولی منی که دارم میرم تو ۲۷ سال بعد اینهمه سال از بین همه پسرایی که دیدم فقط از این خوشم اومد ، ...

یعنی منطق تو اینه باید ۲۷ سال دیگه بگذره تا از یکی خوشت بیاد؟

چ ربطی داره همش بستگی داره به طرز فکر خودت

توکل کن به خدا ، رحمت خدا تموم نشدنیه واسش کار سختی نیست یکیو بذاره جلوت که عاشق هم شین

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)