سلام عزیزان من.ب کمک فکریتون نیاز دارم.
پسرمن هجده ماهشه.
خصوصیات مثبت و منفیشو میگم اگر ممکنه راهنماییم کنید چند درصد احتمال داره تو طیف اتیسم باشه.
خصوصیات مثبت:
_تماس چشمی کامل داره_در ۷۰درصد مواقع ب اسمش واکنش نشون میده_خوابش کامله و اذیت نکرده تا حالا-با خودکار و کاغذ کار میکنه و خط میکشه_راه رفتنش عادی و مثل بقیه بچه هاست_دستورپذیری داره(مثلا وقتی بگم برو کنترل رو بده بابا کامل انجام میده)_چیزایی که دوست داره رو اشاره میکنه و ذوقشو نشون میده_از لمس و اغوش استقبال میکنه و در واقع احساساتیه)واکنش های نمادی داره مثلا چیزی رو بعنوان گوشی بزاره در گوشش و الو کنه_بای بای میکنه اما خیلی کم
.....نکات منفی:
_صحبت نمیکنه (تا یک ماه پیش دده و دایی و آبو رو میگفت که اونم فعلا نمیگه فقط آوا میگه گاهی)_معمولا روزی یبار بمدت سی ثانیه دور خودش میچرخه و اینو یه بازی میدونه و حینش میخنده و خوشش میاد(نمیدونم از داداش پنج سالش یاد گرفته یا بخاطر اتیسمه)_خیلی دلش نمیخواد تو بازیایی جمعی مشارکت کنه شاید بیست درصد تمایل داشته باشه(اما از رفتن ب مهمونی استقبال میکنه)_بعضی از کارایی که داشته رو الان یادش رفته مثلا قبلا همیشه بای بای میکرد الان کم شده
من واقعا نگرانم ممنون میشم کمک کنید.بیشتر هم بخاطر حرف نزدن وچرخیدن وگرنه از دیدگاه اطرافیان میگن از پسر اولت باهوش تره حتی.
اینم بگم متاسفانه از شش ماه تا الان گذاشتمش در معرض دیدن گوشی و تی وی و خیلی ناراحتم ازین بابت