2777
2789

سلام عزیزان من.ب کمک فکریتون نیاز دارم.

پسرمن هجده ماهشه.

خصوصیات مثبت و منفیشو میگم اگر ممکنه راهنماییم کنید چند درصد احتمال داره تو طیف اتیسم باشه.

خصوصیات مثبت:

_تماس چشمی کامل داره_در ۷۰درصد مواقع ب اسمش واکنش نشون میده_خوابش کامله و اذیت نکرده تا حالا-با خودکار و کاغذ کار میکنه و خط می‌کشه_راه رفتنش عادی و مثل بقیه بچه هاست_دستورپذیری داره(مثلا وقتی بگم برو کنترل رو بده بابا کامل انجام میده)_چیزایی که دوست داره رو اشاره میکنه و ذوقشو نشون میده_از لمس و اغوش استقبال میکنه و در واقع احساساتیه)واکنش های نمادی داره مثلا چیزی رو بعنوان گوشی بزاره در گوشش و الو کنه_بای بای میکنه اما خیلی کم

.....نکات منفی:

_صحبت نمیکنه (تا یک ماه پیش دده و دایی و آبو رو میگفت که اونم فعلا نمیگه فقط آوا میگه گاهی)_معمولا روزی یبار بمدت سی ثانیه دور خودش میچرخه و اینو یه بازی میدونه و حینش میخنده و خوشش میاد(نمیدونم از داداش پنج سالش یاد گرفته یا بخاطر اتیسمه)_خیلی دلش نمیخواد تو بازیایی جمعی مشارکت کنه شاید بیست درصد تمایل داشته باشه(اما از رفتن ب مهمونی استقبال میکنه)_بعضی از کارایی که داشته رو الان یادش رفته مثلا قبلا همیشه بای بای میکرد الان کم شده

من واقعا نگرانم ممنون میشم کمک کنید.بیشتر هم بخاطر حرف نزدن وچرخیدن وگرنه از دیدگاه اطرافیان میگن از پسر اولت باهوش تره حتی.

اینم بگم متاسفانه از شش ماه تا الان گذاشتمش در معرض دیدن گوشی و تی وی و خیلی ناراحتم ازین بابت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف نزدن میتونه طبیعی باشه عزیزم. توی آشناهامون داریم تا ۳ سال هم ممکنه بچه حرف نزنه... هم میتونه ارثی باشه هم خیر.

و چرخیدن هم بنظرم دلیل نیست

صفر درصد واقعا... نگران نباش 

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

نمیدونم ولی من حس میکنم همه اینا طبیعیه ک گفتی.همه بچه ها دور خودشون میچرخن همه بچه ها ممکنه بعضی چیزارو یادشون بره گاهی حرف گوش ندن ب اسمشون واکنش ندن.بچن دگ 

لایک نکنید اه

نرماله بنظرم

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

به نظرم احتمالش کمه خیلی

ولی باز هم پیش متخصص برید که مطمئن بشید ولی دلتون روشن باشه چون احتمالش خیلی کمه 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️