2777
2789

مادرمامان بزرگم در قیدحیات هس بهش میگیم خانم بزرگ.خالم از کانادا اومده بودمیخواستن بامامان بزرگم برن پیش خانم بزرگ.مامانم گفت خاله میخواد بره اونجا ماهم عیدنرفتیم بیا بریم گفتم باش منم میام.خلاصه وقتی رفتیم اونجا دیدیم غذا درست کردن و بقیه ی بزرگترها هم دعوت کردن واسه شام.منو مامانم اطلاعی نداشتیم که شام هست و بقیه دعوتن.ده دقیقه بود نشسته بودم رفتم اتاق بچن خواب کنم مامان بزرگم اومد گفت سحرخانم امروز اینجا همه دعوت بودن.میگفت یعنی تو دعوت نبودی که اومدی.منم مامانم صدا کردم گفتم اینجور بهم گفته یه رب بعد بلندشدم اومدم بیرون.اینقدرناراحت شدم که سردرد گرفتم حالت تهوع از عصبانیت

موقع خداحافظی هم کلی خانم بزرگ اسرار کرد که بشین اگه رفتی دیگه هیچ وقت خونم نیا ولی اینقدر از مامان بزرگم ناراحت بودم که اومدم بیرون گفتم یه شب دیگه میام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقتضای سن بعضی سالمنداست

انگار غیرارادی میشه براشون همچین حرکاتی

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

بخدا خیلی حالم بد شد خیلی زشت بود رفتارش

حق داری واقعا اونوقت چند سال دیگه گله میکنن که چرا کسی بهشون سر نمیزنه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
اتفاقا خیلی هم ارادی میشه والا بخدا حالا مگه چندسالشه ۶۸ سالشه

بیخیال چشم پوشی کن خونه مامانش بوده ناز و عشوه اومده

یه جورایی جوگیر🥶شده🙈

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

خونه ی مامان بزرگم دیگه پا نزارم یا خانم بزرگ؟

خونه مادربزرگ خودت نه خانم بزرگ اون بنده خدا که اصرار هم کرده بمونی....خونه مادربزرگ خودت نرو خسیس خانوم رو حالا تو نوش بودی یه بشقاب اضافه میدادن هیچ اتفاقی نمی افتاد چون برای خودمم پیش اومده درکت میکنم ..خودمم دیگه پا نزاشتم......