2777
2789

یکی تو زندگیمه خیلی دوسش دارم 

اون بیشتر تو کارو باره یعنی ماشین سکنین داره

ماشینشو عوض کرده دست و بالش خالی شده یکم

بعد این اوایل خوب بوذ الان نه خوبه نه بده  من تا الان از دست اخلاقش که هست و نیس کات کردم ولی اون اصلا کات نکرده

یبارم دوسال پیش قبل اینکه وارد رابطه بشیم اومده خونمون

اوایل از حرفهاش گفت دختری از اقوام دور تو زندگیم بوده جوری که گفته غذا بلد نیستم بچه داری نمیکنم

فقط لوس میکرده حووشو گفت فقط عشقش مسافرت و تفریحه

همین دختره زن یه کارمند میشه بعد دوماه سر همین رفتارهاش طلاقش میده

الان حس میکنم باز با اینیه که تو زندگیمه  تو اینستا طرفمو فالو نکردم ولی با یه پیج دیگه  از فالوراش دختره رو پیدا کردم

نوشته بود گردشگر مشخصاتش همون بود که میگفت  

طرفم به من گفت اون دختره همسن توه ولی تو همه غذا اینا بلدی اون غذا نمیپخته همش به ماذرش میگفته متولد 69

بعد دیدم بعد چندین روز دختره پست گذاشت از اشپزی کرذنش گفت من اشپزی بلدم خودم نمیکنم اینو واسه دوستانی میزارم که میگه اشپزی بلد نیستی نگاه بلدم😳😳

مطمعن شدم واسه طرفم گذاشته

حس میکنم دختره دور ورش هست چکار کنم  اون بیوه س و این پسر چکار کنم جذبم بشه زودتر بیاد جلو😞😞

ببین خیلی حواست به این راننده تریلی ها باش

آدم های خیلی زحمت کشی هستنا 

من خودم عاشق تریلی ام 

ولی بیشرف ها بعضی هاشون زنم دارن دوست دخترم دارن

خودم از این داستانی که میگم ضربه خوردم 

تاپیک آخر منم بیا 

به منم بگید چطوری یه پسری رو جذب کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کار.اگه عاشقت باشه خودش میاد نیازی نیس که تو کاری کنی.فقط تکلیفت باهاش روشن کن تا ضربه نخوردی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
ببین خیلی حواست به این راننده تریلی ها باش آدم های خیلی زحمت کشی هستنا  من خودم عاشق تریلی ام ...

خودمم نگران همینم😞

38سالشه ولی هنوز تو فکر ازدواج نیس

فهمیدم با اون بیوه س

دختره اشغال هم از پاچه ایناش تا نزدیک ران عکس و فیلم میزاره اینستا

تا اون ببینه 

خودمم نگران همینم😞 38سالشه ولی هنوز تو فکر ازدواج نیس فهمیدم با اون بیوه س دختره اشغال هم از پاچ ...

ببین خیلی دوست دارم داستان خودم رو بگم بهت 

این کثافتی که من میگم به من میگفت من اصلا ازدواج نمیکنم منم خر فقط گوش میکردم که کثافت زن داشت

ببین خیلی دوست دارم داستان خودم رو بگم بهت  این کثافتی که من میگم به من میگفت من اصلا ازدواج ن ...

واااای چقدر عوضین بعضی پسرا چجور دختری و وابسته خودشون میکنن بعدم بزاشون مهم نیس چی به سر اون دختر میاد

ما شهرمون کوچیکه اینم اشناس میدونم مجرده چون یبار اومده خونمون

هیچی اگه تابلو کنی خیلی دوسش داری فراری دادی بهشو گاهی وقتا بهترین کار کاری نکردنه صبر کن ببین انتخاب خودش چیه اگه چشمش دنبال اونه بره بهتره ک چون فردا روزی باهش  ازدواج کنی بازم دلش پیش اونه برای خودت ارزش قائل شو بزار خودش فرق تو رو با اون بدونه 

واااای چقدر عوضین بعضی پسرا چجور دختری و وابسته خودشون میکنن بعدم بزاشون مهم نیس چی به سر اون دختر م ...

حالا من تو یه شهری مسافر بودم باهاش اون جا آشنا شدم تو شهر خودشون آشنا شرم بعد ۲۰۰ ۳۰۰ کیلومتر فاصله داشتیم اگه نزدیک بود که می‌فهمیدم بعد این کثافت دوبار اومده منو دیده 

نظریه من این اینه

با شما ازدواج می‌کنه چون همسر و مادر خوبی می‌شی

ولی ماشین سنگین داره و تو جاده اون خانمم که اهل سفر و آزاد . احتمالا اونم صیغه می‌کنه و وقتایی که می‌ره سفر با اون می‌ره و حسابی خوش می‌گذرونند 

خلاصه هم یه عروس و همسر ومادر خوب برای بچه هاش و برای حفظ ظاهر زندگیش داره که در نبودش خونه زندگی رو حواسش باشه و هم یک معشوقه ی پا به رکاب برای سفراش 

عاشق جفتتونم هست

از آینه بپرس نجات دهنده ات را