2777
2789
عنوان

سندرم زلوگر

583 بازدید | 10 پست

سلام كسي رو ميشناسيد كه بچش اين سندرم رو داشته باشه يه بيماري خيلي نادره متاسفانه دخترم داره ، بيماري ژنتيكيه كه اتوزومي مغلوبه هم از پدر و هم از مادر بايد به ارث برسه تا خودش رو نشون بده ، عمر كمي دارن و معمولا زير سه ساله .

ميخوام بدونم كسي رو با اين بيماري نديدين اگه ديدين چقدر عمر كرده ؟ مارو كه دكترا نا اميد كردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولینباره اسمش و میشنوم عزیزم انشالله خوب بشه

مرسي عزيزم اره چون خيلي نادره ما خودمون هم نشنيده بوديم دخترم بر خلاف عكس هايي كه از سندرم زلوگر تو اينترنت مياره خيلي خوشگل و بامزس ميخوام بدونم اگه كسي اين بيماري رو ديده چه درمان هايي استفاده كرده ؟ 

نه كاملا غريبه ايم

خب تو خانواده هاتون باید دیده میشده در گذشته. این بیماری خیلی نادره اینکه دو فرد غریبه در یک محیط همزمان ژنوم داشته باشن خیلی نادر تره. 

در مورد سندروم بدلیل اینکه تخریب گسترده اندام داخلی مخصوصا کبد رخ میده امید به زندگی خیلی پایینه درمانی هم متاسفانه نیست تا به امروز 

خب تو خانواده هاتون باید دیده میشده در گذشته. این بیماری خیلی نادره اینکه دو فرد غریبه در یک محیط هم ...

نه تو خانواده هيچ كدوممون ديده نشده دكتر گفت اين ژن نسل به نسل تو خانواده هاتون به شما رسيده و خيلي اتفاقي هردو نفرتون ژنش رو داشتين واقعا هم نادره ، گفت اگه پيش خودم هم ميومدين برا مشاوره ميگفتم هيچ مشكلي نيست بريد بچه دار شيد

خب تو خانواده هاتون باید دیده میشده در گذشته. این بیماری خیلی نادره اینکه دو فرد غریبه در یک محیط هم ...

طيف زلوگر خيلي گستردس تو هر بيمار ،علائم متفاوته دختر من مشكل كبد فعلا نداشته ولي هيپوتوني شديد ( يعني شلي عضلات ) داره و شير نميتونه بخوره لوله تغزيه داره ، قلبش موقع تولد رگ اضافه داشت الان خوب شده ، وقتي سرما بخوره به شدت مريض ميشه طوري كه ميره تو آي سي يو كودكان ، اكسيژنش خيلي كم ميشه سري پيش اكسيژن معمولي روش جواب نداد و دستگاه اكسيژن پر فشار گذاشتن براش ولي خوب شد و الان دو ماهه كه تو خونس و مريض نشده 

طيف زلوگر خيلي گستردس تو هر بيمار ،علائم متفاوته دختر من مشكل كبد فعلا نداشته ولي هيپوتوني شديد ( يع ...

سلام گلم خوبی؟ بچتون بهتره ؟ میشه بگید کجا آزمایش ژنتیک دادید که این بیماری رو تشخیص دادن؟