2777
2789
عنوان

شما جای من بودین با این شرایط بر می گشتین؟ زندگی یا طلاق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعانویس هم چیزی نگه مشخصه که ذات آدما عوض نمیشه! خیانت از اون مشکلاتیه که حتی یک دقیقه تحملش توهین ...

چون خانواده ام در جريان نیستن میگم شاید خیلی بهم فشار بیاد، هر چند اگه بفهمن هم فقط اذیت و آزار و طعنه هاشون و تو سری زدن هاشون نصیبم میشه😔

و این که همش پیام و زنگ میزنه که بیا برگرد و از نظر روانی  اذیت میکنه 

نمیتونم بگم ساده‌ای، چون خوب حقت رو گرفتی. ولی نمیتونم هم بگم عاقل و دانایی، چون سوالی که میپرسی خی ...

آره دقیقا همینطوره که میگی، خیلی افسرده ام ...

اصلا احساس میکنم بدجور آسیب دیدم اما کسی متوجه حرفام نمیشه چون درکی از شرایطم ندارن😔

ممنون از دلگرمیت عزیزم، انشالله بتونم از پسش بربیام😊

چون خانواده ام در جريان نیستن میگم شاید خیلی بهم فشار بیاد، هر چند اگه بفهمن هم فقط اذیت و آزار و طع ...

عزیزم بفهمن هم تا ابد اذیتت نمیکنن که.یه مدت هست و تموم میشه

الان با شکنجه داری زندگی میکنی دائم فکرت مشغول باشه که نمیشه

اینو سریع ردش کن بره

به خدا که حیفی

مگه چقدر دیگه جوونی آخه

اون که درست نشده و نمیشه

اگه ردش کنی بره یه آدمی که لایقت هست میتونه بیاد تو زندگیت

عزیزم بفهمن هم تا ابد اذیتت نمیکنن که.یه مدت هست و تموم میشه الان با شکنجه داری زندگی میکنی دائم فک ...

دقیقا همینطوره

کلا جدا شدیم و اونم وسایلشو جمع کرد و رفت.

اتفاقا قبل طلاقمون می گفت امیدوارم یکی پیدا بشه که از ته دلش دوستت داشته باشه یا امیدوارم یه شوهر خوب و پولدار گیرت بیاد . اما الان میگه اون حرفا فقط از سر شوخی و حرص بوده. 

دقیقا همینطوره کلا جدا شدیم و اونم وسایلشو جمع کرد و رفت. اتفاقا قبل طلاقمون می گفت امیدوارم یکی پ ...

منم از ته دلم برات این آرزو رو دارم.کسی سر راهت قرار بگیره که بودنش جبران تمام این سختی ها بشه

به اونم توجه نکن اصلا

آره دقیقا همینطوره که میگی، خیلی افسرده ام ... اصلا احساس میکنم بدجور آسیب دیدم اما کسی متوجه حرفام ...

فکر نکن فقط تویی که تو همچین شرایطی قرار گرفتی. قبل از تو میلیونها زن تونستن از پس زندگیشون بربیان. هیچکسی هم نمیتونه تضمین کنه تو شرایط شبیه به تو قرار نخواهد گرفت. پس ما خانوما هممون باید سعی کنیم بالاخره از یه جایی به بعد شخصیت مستقل خودمونو بسازیم. منم همینطور دارم سعی میکنم رو پای خودم بایستم. همونطور که بهت گفتم تا الان کارت عالی بوده ولی خواهشا دیگه نه به همسرت برگرد و نه به خانوادت. بمون و خودت رو بساز. دوستای خوب و مطمئن پیدا کن و باهاشون وقت بگذرون که تنهایی اذیتت نکنه. همونطور که گفتم برو دوره‌های خودشناسی و عزت نفس رو بگیر و روی خودت کار کن. الان وارد شدن به هر ارتباطی برای تو خوب نیست، چون ناخودآگاه جذب آدمهای اشتباه میشی.

فکر نکن فقط تویی که تو همچین شرایطی قرار گرفتی. قبل از تو میلیونها زن تونستن از پس زندگیشون بربیان. ...

ممنون از حرفات واقعا دلگرم تر شدم، حتما سعی می کنم رو خودم بیشتر کار کنم ...😊