2777
2789

سلام ، طاعات قبول، بچه ها من اگه کسی بیاد خونم دوست ندارم وقتی کفشش رو درمیاره بذاره روی زمین بعد بیاد خونه ، یعنی میگم خب مستقیم بذاره روی پادری ، چون بچه کوچیک دارم که سینه خیز میره خب فرش اینا میگم الوده میشه ، حالا اگه شما مهمونی داشته باشین که سنشون بالا باشه و با عصا باشن که همه جا با همون عصا میرن ، قبل اومدن داخل خونه بهشون میگین که عصا رو بذارن پشت در؟؟ من واقعا حرص میخورم 

مامان منم همینه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره وقتی اینقدر حساسی کسی رو دعوت نکنی 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

کسی با عصا خونم نمیاد ولی یه بار یکی بچه شو با کفش آورد خونه مون چیزی نگفتم ولی ناراحت شدم بچه ش تازه راه میرفت خودش گفت فقط دوبار پاشو زمین گذاشت😑

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.