2777
2789
عنوان

خواهرم ازدواج کرد🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه نداره ماشین داره دانشجو معلمه

آینده شغلی تضمین شده داره درسته خیلی نون و آبدار نیست ولی از خیلی از جوون ها جلوتره ماشین هم که داره چون سنش کمه مدت طولانی تری امکان عقد موندن رو دارن ان شاالله از پس تامین خونه هم بربیاد ...به فا ل نیک بگیرین و آرزوی خوشبختی کنید

منم ۳ سال پیش ازدواج کردم شوهرم ۲۰ بود ولی بنظرم اشتباه محضه خیلی عذاب داره

اولاش اره خیلی..‌‌..ولی باید تحمل کرد درست میشه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

نه 81 دانشجو معلمه  ماشین داره ولی خونه نداره

اگه خونواده خوبی داره باز شرایطش به نسبت با توجه به سنش خوبه ۲۰ سالش هس ماشین داره شغلش هم تضمین هس سربازیش هم که دو سال اول سابقه کارشون سرباز معلمی براشون حساب میکنن و فقط میمونه خونه کم کم میخرن البته کلا با ازدواج اقایون تو سن پایین مخالفم ولی وقتی هر دو خواستن بهتره براشون هرزوی خوشبختی کنی 

خواهرتون هم دانشجو معلمه؟

اسی ببخشید رک میگم ولی شما دایه مهربون تر از مادر نشید توروخدا،لنگه ی تورو منم تو خانوادم داشتم،بعدم تا دعوا بینمون پیش می اومد می گفت که حقت بود که اینو انتخاب کردی توروخدا خدا دست از سر خواهرت بردار بزار زندگیشو بکنه ب حق این روزای عزیز خوشبخترین بشه 

پسرا دانشگاه فرهنگیان اکثرا سالم هستند از لحاظ اخلاقی ان شاءالله خوشبخت بشن درآمدشون هم تضمین شده هس ...

بله درسته

وضع مالیشون خوبه

ماشینم داره ولی خونه ندارن

البته باباش چند تا خونه داره ولی چون مامانش مخالف بود گفته ما فقط خواستگاری میریم بقیش با خودته

ازدواج تو سن ۱۸ سالگی اشتباهه🥲🥲 امیدوارم پشیمون نشه و خوشبخت بشه

کی جرات داره بهشون بگه اشتباهه،آدمو پاره ی واقعی میکنن😖🥴

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭