2777
2789
عنوان

خواهرم ازدواج کرد🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 72 پست
واقعا پسر ۲۰ ساله میتونه زندگی بچرخونه ؟؟؟؟؟

چی بگیم نه دختره توی اون سن طاقت خیلی از مسائل داره نه پسره پخته هست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهر ما مجردی پسر نهایتش تا 25ساله هست اگه تا این سال ازدواج نکرد یعنی پیر شده، 

دختره هم باید باید تا 20سال حدقل 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
چی بگیم نه دختره توی اون سن طاقت خیلی از مسائل داره نه پسره پخته هست 

خواهرم با اینکه سنش کمه ولی خیلی صبوره و بعضی وقتا حتی منو نصیحت میکنه وقتی با شوهرم دعوا میکنم،ولی بخاطر پسره نگرانم

منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم و همسرم۲۰سالش بود خیلی هم خوب بود همه چی

تفاوت سنی کم این مزیت رو داره که دوتاشونم باهم بزرگ میشن،باهم بچگی میکنن،باهم بزرگ میشن،خوب و بد زندگی رو باهم میفهمن،

اگه شرایط پسر نرماله و همدیگه رو دوست دارن

اجازه بدین پیش برن

راه و چاه رو نشونشون بدین ولی اجازه بدین خودشون تصمیم بگیرن

براشون دعای خوشبختی بکنین❤❤❤❤

خواهرم با اینکه سنش کمه ولی خیلی صبوره و بعضی وقتا حتی منو نصیحت میکنه وقتی با شوهرم دعوا میکنم،ولی ...

دیگه الان نباید نگران باشید دعا کنید برای خوشبختیشون

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ریطی نداره که همه سن پایینا خوشبخت یا بدبخت بشن ولی یه پسر ۱۶ ساله هنوز مجاز به رانندگی نیست چطوری ز ...

فرهنگمون دیگه، 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم و همسرم۲۰سالش بود خیلی هم خوب بود همه چی تفاوت سنی کم این مزیت رو داره که ...

امیدوارم همینطور باشه.. 

ممنونم عزیزم

انشالله شماهم خوشبخت بشید🙏🏻😘😘