2777
2789
عنوان

خواهرم ازدواج کرد🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 72 پست
اسی ببخشید رک میگم ولی شما دایه مهربون تر از مادر نشید توروخدا،لنگه ی تورو منم تو خانوادم داشتم،بعدم ...

عزیزم منم نگرانشم

خیلی برام مهمه

حاضرم خودم هزار جور سختی بکشم ولی اون یه لحظه دلش نگیره

دخالتم نکردم هنوز هیچی نگفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مخالفید شما؟

دختر ۱۸ ساله که خوب تربیت شده باشه ،کااااملا اماده ی زندگی هست

مخصوصا که همسرش رو دوست داره

همسرشم شرایطش خوبه

واسه یه مرد ۲۰ ساله شرایط خیلی خوبه

و اینکه علاقمند به ازدواج هست تو این سن و سال. و جامعه...واقعا نکته ی مثبتی هست

و اینکه لطفا لطفا لطفا بهشون تلقین نکنید که کار خوبی نکردید و اینها

عوضش بابت جسارت و جراتشون برای تشکیل زندگی و قبول مسئولیت مدام تشویق و حمایتشون کنید.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
چرا مخالفید شما؟ دختر ۱۸ ساله که خوب تربیت شده باشه ،کااااملا اماده ی زندگی هست مخصوصا که همسرش رو ...

بخاطر اینکه حس میکنم پسره نمیتونه یه زندگی رو اداره کنه..اصلا از قیافش مشخصه که خیلی بچش

خونوادش که خیلی خوبه

ولی شوهرم میگه از خودش اصلا خوشش نمیاد نمیدونم چیزی ازش دیده یا چی ولی خیلی مخالفت میکرد

بخاطر اینکه حس میکنم پسره نمیتونه یه زندگی رو اداره کنه..اصلا از قیافش مشخصه که خیلی بچش خونوادش که ...

مگه همسر شما میخواد با اون پسر زندگی کنه؟؟

حالا که ازدواج کردن و علف به دهن بزی هم شیرین اومده،سخت نگیرید انرژی مثبت بفرستید و براشون دعا کنید و مخصوصا حماااایت کنید.

حالا خوبه شما و همسرتونم تو سن کم ازدواج کردید...

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
خب پس بگو حسابی بخونه و ذهنش رو این مدت خیلی درگیر نکنه ان شالله یه رشته خوب قبول بشه رشتش چیه؟  ...

رشتش انسانی

خودشم هدفش فرهنگیانه

تا اینجا هم خوب خونده دیگه نمیدونم میتونه یا نه

مگه همسر شما میخواد با اون پسر زندگی کنه؟؟ حالا که ازدواج کردن و علف به دهن بزی هم شیرین اومده،سخت ...

درسته..فقط من میترسم چیزی ازش دیده باشه که اینطوری میگه 

قبلا هم همش با خواهرم سر همین پسره بحث میکردن

خیییلی دوسش داره اونم همینطور دیگه نتونستیم از پسش بر بیایم

عزیزم منم نگرانشم خیلی برام مهمه حاضرم خودم هزار جور سختی بکشم ولی اون یه لحظه دلش نگیره دخالتم ن ...

عزیزم انشالله خوشبخت بشن منم دخترم بیست ویک سالشه ویه خاستگار بیست وپنج ساله داره خیلی همدیگه رومیخوان ولی احساس میکنم هنوزبچه هستن نمیدونم چکارکنم انشالله همه ی جوونهامون خوشبخت بشن