من هیچوقت این مدل سرویس ها به سلیقم نبود اما اینو خوشم اومد واقعا و خیلی بیشتر از چیزی که گفتین به چشم میاد اگه تو شهر ما بود میخریدمش دوستان با نور بد دارن در نظر میگیرن بنظرم میدرخشه ...
نبود والا سرویسها همه زیر بیست گرم برا منم فقط میخوان گردنبند بگیره شوهرم والسلام اونا بخاطرع عروس ...
اگر دوسش داری بگیر ولی با این قیمت میتونی سرویسم بگیری عزیزم ولی ظریف درمیاد
اسی زیاد درگیر این چرت و پرتاشون نباش اگر شوهرت دوستت داره این چیزا مهم نیست جبران میشه الانم طلا خیلی گرون شده اکثرا دیگه نمیخرن یا ظریف یا یه تیکه میخرن عزیزم
اگر دوسش داری بگیر ولی با این قیمت میتونی سرویسم بگیری عزیزم ولی ظریف درمیاد اسی زیاد درگیر ا ...
فقط یه حلقه خریدن خواهرا مادرش دوران نامزدی ما رو کوفت کردن بخدا اگه من چشمم دنبال طلا این چیزا بود اولش گفتم مهم نیس برام فکر کردن ما حالیمون نیس نفهمیدن گذشت کردیم فکر کردن از رو نفهمیده العانم فقط لج کردم میدونم اینم نخرم کل پولو برا عروسی خرج میکنه میره
فقط یه حلقه خریدن خواهرا مادرش دوران نامزدی ما رو کوفت کردن بخدا اگه من چشمم دنبال طلا این چیزا بود ...
میفهمم متاسفانه این دوران گند نامزدی رو اکثرا همه ما داشتیم به خاطر عقده زهرمار آدم میکنن همون سنگینو بردار عزیزم و اگر نظر من و بخوای بگو اصلا عروسی نمیخواد بگیرن پولشو سرویس بگیرن برات