2777
2789
عنوان

پیام های منو علیرضا 💔

6589 بازدید | 30 پست

بیاید یه چت قدیمی ازمون بذارم اینجا

(دوستانی که الان میخوان بیان بگن علیرضا کیه؟ ما نمیشناسیمت!!!!

من داستان زندگیمو گفتم و خیلی از دوستان لطف کردن خوندن و پیگیرن

برای اونها گذاشتم💜 :)

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه ...

ی منتیم میزارین 

مرسی ک نوشتی ما بخونیم دستت گلت درد نکنه ب علیرضا سلام برسون

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

چقده تحویل گرفتیش😂😁

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
توی این دنیا نیست که سلامت رو برسونم خودم محتاج یکی ام که سلامم‌رو برسونه :)

عزیزم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲دلم ریخت...

غصه نخور رها درسته ته دلم میسوزه جهت نبود علیرضا دیگه توکه صدبرابر بدتری اما اینا هم میگذره دلت آ ...

میدونم

همین که گذاشتش تو زندگیم ازش ممنونم

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138