2777
2789

بچه ها امروز رفتم آبرسان کاسه ای هیدروبوست نوترژینا واترژل خریدم پوستم چربه و خیلی جوش میزنم بنظرتون ب پوستم سازگاری داره جوش نمیزنه بزنم؟خواستم نوترژینا زردچوبه ش رو بگیرم گفت این یکی بهتره برا پوست چرب اینو گرفتم دیگه 

تاریخ تولید وانقضا نداره نمیدونین چقد تاریخ انقضا داره؟ خود فروشنده زد بارکدش تو سایت چک فرش یا یه همچین چیزی گفت یازده ماهه از تولیدش، بنظرتوندتا کی انقضا میشه من خیلی دقیق وارد نیستم بزنم چند بار زدم خیلی از چیزی سر درنیوردم

چجوری بفهمم اصله یا فیک و تاریخ انقضا داره یانه

ب فروشنده گفتم میبرم چک میکنم اگه مشکلی داشت پسش میارم قبول کرد

روز زده از زمان باز شدن چقدر

وقتی بازش کردی انقضای دومش مهمه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش زده12 اگع اشتباه نکنم

۱۲ ماه پس از باز کردن منقضی میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

از زمان باز شدن یک سال انقضا داره ولی اصلا به اونجا نمیرسه چون واتر ژل هست خیلی زود جذبه و  تموم میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
برا پوست چرب بدرد میخوره بنظرتون؟

بله عزیزم 

معمولا برای پوست چرب آبرسانی استفاده میکنن که چربی نداشته باشه و بر پایه آب باشه تا جوش زدن رو به حداقل برسونه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.