من پیش دکتر آرزو خوانساری نیا عمل کردم خیلی راضیم کارشون فوق العادس سبکشون بسیار خاص و منحصر به فرد ، ایشون به سبک وی (V) عمل میکنن که کانتور شده هست ، فاصله لب و بینی زیاد نمیشه و متناسب با اعضای صورت عمل میشه و وجه تمایزش با باقی عمل ها اینه که تو تمام رخ خودشون نشون میده و یه قوس ملایم داره میدونم تا آخر فروردین هم تخفیف ویژه دارن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیییلی گشتم، یا هزینه ها بالای 50 - 60 تومنه یا تحقیق میکنی میبینی خیلیا ناراضین
خب بنظر من اول دندوناتو درست کن بعد اگه رو چشمات گوشت اضافی داری اونارو بردار اگه صورتت لاغر از رانات یه شکمت چربی بزن بعد عمل کن اونجوری به نتیجه مطلوب میرسه وگرنه میشه همون کشیده ساده طبیعی
ممنون حتما عزیزم آدرسشون تهران ، فلکه دوم صادقیه ، آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی...
عزیزم ویزیت آنلاین هم دارن برای کسایی که تهران نیستن
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم
آسمان مال من،ابر هاش مال تو
دریامال من،موج هاش مال تو
ماه مال من،خورشیدمال تو،
خداخندید گفت: بندگی کن..
همه دنیا مال تو..من هم مال تو
من سه سال پیش صوفی زاده تهران برام عمل کرد، بسیار طبیعیه و راضی ام، نمیدونم هزینش چقدره الان
ببخشید شمام ورم داشتید؟اولش سربالل و گنده بود؟درست شد؟اگر اره بعد چه مدت؟ممنون
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم
آسمان مال من،ابر هاش مال تو
دریامال من،موج هاش مال تو
ماه مال من،خورشیدمال تو،
خداخندید گفت: بندگی کن..
همه دنیا مال تو..من هم مال تو