2777
2789

سلام خانما. 

ان شاءالله وقتتون بخیر و شادی باشه😍❤

خانما درباره رفتار کودک دوساله یه سوال دارم. 

دلیل اینکه یه پسربچه دوسال و چندماهه، خیلی اطرافیانش رو دندون می گیره و می زته چیه؟ 

موقعی که عصبانی میشه، مثلا چیزی رو می خواد بهش نمیدن یا برخلاف میلش عمل می کنن، دست آدم یا بدنش رو دندون می گیره و می زنه آدمو. دندون ها و زدن های شدیدی که واقعا دردناکه. 

در سن دندون درآوردن هم فکر نکنم باشه. 

این رفتارش مال چیه؟ 

با هر چیزی که دستش بیاد می زنه آدم رو. 

مشکل عصبیه خدای نکرده؟ 🥺

لطفا به خانواده ش کمک کنید. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه 

واقعا؟ شما رفتار مشابهش رو دیدین؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

میخاد اینجوری ب خواستش برسه دختر منم همین بود دستاشو چند دقیقه محکم نگه دار بگو حق نداری کسی رو بزنی بعدم ولش کن

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

من همین مشکلو با دخترم داشتم. مشاور کودک گفت یه تذکر جدی بهش بده. یعنی چشم تو چشم بشو بهش اخم کن بگو نزن منو ‌ . درد میاد. دوست ندارم بزنی منو . 

خیلی واضح بگو. مثلا نگو از این کارت خوشم نمیاد چون بچه نمیفهمه . 

چندبار بگی متوجه میشه. و اینکه حواسشو پرت کن. گاز گرفتن اینام اقضای سنش هست. فقط باید بدون دعوا ولی خیلی جدی و آروم بگی نکن. گاز نگیر. دردم میاد. 

همین . درست میشه. 

یه خانم مستقل و قوی 
من همین مشکلو با دخترم داشتم. مشاور کودک گفت یه تذکر جدی بهش بده. یعنی چشم تو چشم بشو بهش اخم کن بگو ...

اخم می کنیم، انگار نه انگار. 

با خنده میگیم، انگار نه انگار. 

با دعوا میگیم، انگار نه انگار

🥺

جلب توجه هستش، چون تو این سن هیچ شناختی رو این رفتارا نداره که بگیم عمدا انجام میده

یه بار که اتفاقی انجام داده به خواسته اش رسیده، یاد گرفته

با کمی صبر، بی اعتنا باشن، وقتی ببینه دیگه تقویت کننده رفتار، نمیگیره، این رفتار خاموش میشه

اخم می کنیم، انگار نه انگار.  با خنده میگیم، انگار نه انگار.  با دعوا میگیم، انگار نه ان ...

نه . درست نمیگید. اخم کردن تنها کافی نیست. چون نمیفهمه چرا. مشکل چیه . باید بگید گاز نگیر . دردم اومد. 

خیلی فرقشه. 

چون بچه فکر میکنه داره ابراز محبت میکنه. نمیدونه کارش اشتباس. باعث اذیت میشه. اخم خالی هم فایده نداره نمیدونه چرا اخم کردید. 

یه خانم مستقل و قوی 
نه . درست نمیگید. اخم کردن تنها کافی نیست. چون نمیفهمه چرا. مشکل چیه . باید بگید گاز نگیر . دردم اوم ...

نه نه. منظورم تذکر با اخم بود. مثلا بارها از درد جیغ می زنم و میگم نکن من دردم میاد. 

و بعضی وقتا واقعا نمی تونم جلوی خودمو بگیرم و داد می زنم. 

اما تا میشه میگم نکن درد میاد و این چیزا...