2777
2789

شوهر من دست بزن نداره ولی خیلی خیلی بد اخلاقه ینی وقتایی هست چنان میره رو اعصابم یه حرفایی میزنه که حاضرم کتک بزنه ولی دعوا راه نندازه وقتایی  که خیلی ناراحت میشم با خودم میگم همین جور مردا هستن باعث میشن خانوما برن خیانت کنن چون تو زندگی آرامش نمیزارن بمونه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

اولا ب هیچ وجه بچه نیار چون اونم کتک میزنه ب هیچ وجه نیار بچه نداری جدا شو حتی اگر خانوادت پشتت نیستن جدا شو و برو سرکار ادامه نده 

دوما فکرت طبیعیه ولی عملیش نکن چون اونموقع ی دردت میشه دوتا درد همزمان باید دوتا مردو مدیریت کنی فکر نکن اون طرف مدام از لحاظ عشقی تامینت میکنه نه فقط و فقط رابطه میخاد 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمی زاد  در دو موقعیت انسانیتش قابل محک زدنه و نشان می‌ده فراتر از حیوانات دیگره، یکی وقت خشم ...

جسارتا تا وقتی تو همچین موقعیتی قرار نگرفتید قضاوت نکنید

و حتی اگر تو همچین موقعیتی هم قرار گرفتید باز قضاوت نکنید چون هرکس شرایطش با دیگری فرق داره توصیه کنید که رها بشن از این زندگی نه اینکه بازخواستش کنید

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

یکی بود اینطوری بود، البته شوهر اون کتک نمیزد ولی خیانت کار بود، خانمه اومد خیانت کرد خیلی بد شد، چون مردم متاسفانه مرد هرچقدر هرزه باشه به چشمشون نمیاد ولی خانومه حتی از خانواده خودش طرد شد، شوهرشم انداختنش بیرون آواره شد

مثل تو نیستم اصلا هم قضاوتت نمیکنم کاملا بهت حق میدم که تو همچین زندگی عذاب بکشی ولی باور کن طلاق بگ ...

کاش پروسه ی طلاق اینقدر طولانی نبود ادم خسته میشه حتی طلاق توافقی هم کلی زمان میبره

شوهر من دست بزن نداره ولی خیلی خیلی بد اخلاقه ینی وقتایی هست چنان میره رو اعصابم یه حرفایی میزنه که ...

دقیقا این شرایطم تجربه کردم . گاها خودشون باعث میشن پای زن به خیانت باز شه. فکر کن کاری نکرده باشی و همش بهت بگه هرزه هرزه چرا چون یه رژ زدی و یه لاک ادم اون لحظه از حرصش میخواد بره هرزه بشه