2777
2789
عنوان

ضعف شدید

650 بازدید | 38 پست

سلام خانومای گل

من یه مدته ضعف شدید دارم لرز میکنم نسبت به سرما حساس شدم. ۴، ۵ ماه خیلی سنگین ورزش کردم روز در میون ۴ساعت باشگاه و رزمی. آدم استرسی هم هستم خیلی. و بعدش رفتم مسابقات اونجا یه شوک بد بهم وارد شد. تغذیه م نامناسب ساعات طولانی گرسنه حتی با شکم خالی میرفتم تمرین چون تایم نداشتم. از بعدش کلا گرسنه میشم ضعف میکنم و پاهام سنگین میشه. توی حموم لرز میکنم. خیلی حس تشنگی دارم. چکاپ دوبار دادم همه چی نرماله قندم ۸۲ و ۹۲ بوده. بخاطر مصرف آمینو اسید cpeptide خونم ۱۸ بود. کتون ادرارم مثبت بود. دکتر غدد و عمومی و قلب رفتم همه میگن نرماله و احتمالا از اضطرابه. کم خونی ندارم. مکمل مولتی ویتامین استفاده کردم دو هفته اما افت فشار میاره برام گذاشتم کنار. ممکنه از ضعف و فشارهای جسمی اخیر باشه؟ کسی تجربه ای داشته؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین نظر بدین

شما میگید کم خونی ندارید 

مشکل ضعف من از کمخونی شدید بود . در حدی بودم که هر هفته بی هوش میشدم و رو برانکارد میبردنم درمانگاه 

با تزریق خون به مقدار زیادی حل شد  

چیزی ک مطرحه قند دو ساعت بعد غذا بده یا وقتی احساس سرما و ررز میکنی و ضعف شدید همون لحظه قندتو بگیر... چون من صبح ها قندم اوکی  و 90 ولی در طول روز افت قند دارم و روزه اصلا نمیتونم بگیرم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی ک مطرحه قند دو ساعت بعد غذا بده یا وقتی احساس سرما و ررز میکنی و ضعف شدید همون لحظه قندتو بگیر. ...

قند گرفتم با دستگاه عزیزم این حالتا ۱۰۵ بوده، ۱۱۷ بوده

یعنی اول فکر میکردم افت قنده اما آخه تو دستگاه نشون نمیده اینو

شما میگید کم خونی ندارید  مشکل ضعف من از کمخونی شدید بود . در حدی بودم که هر هفته بی هوش میشدم ...

کمخونی اصلا ندارم هموگلوبین خونم ۱۴ست عزیزم گلبول قرمز هم اوکیه

چیزی ک مطرحه قند دو ساعت بعد غذا بده یا وقتی احساس سرما و ررز میکنی و ضعف شدید همون لحظه قندتو بگیر. ...

دیابت ندارم ولی نوسان قند بعد دو ساعت دارم هر ۲ساعت گشنمه اما اشتهام کمه

ممن افت قند دارم یعنی الان بکیرم مثلا 120 یه ربع بعد 110 یه ربع بعد 100 و... همینجور میاد پایین اگ چیزی نخورم یه چیز نونی یا برنجی نگهم نمیداره باید از وقتی ک غذا میخوری تا وعده بعدی هر یه ربع بیست دقیقه با دستگاه بگیری اینجوری می فهمی افت داری یا نه

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

منم دیابت ندارم سه سال هم رزمی کار کردم تکواندو  و متاسفانه بخاطر استرس زیاد سر کنکور از اونوقت نوسان قند دارم در حالی هیچ کدوم از افراد خانوادم ب روز من نیستن 

منم دیابت ندارم سه سال هم رزمی کار کردم تکواندو  و متاسفانه بخاطر استرس زیاد سر کنکور از اونوقت ...

الهی بگردم، خب راهی واسش پیدا کردین گلم؟یا دکترها چیزی بگن؟

ممن افت قند دارم یعنی الان بکیرم مثلا 120 یه ربع بعد 110 یه ربع بعد 100 و... همینجور میاد پایین اگ چ ...

اونجوری هر یه ربع نگرفتم، متاسفانه نوار تست م هم امروز تموم شد هفته دیگه میاد سطح شهر کمیاب شده خیلی. اما بازم فکر نمیکنم به شدت شما بود. برای من شاید هر نیم ساعت یه همچین حالتی میشد، تا یه ساعت هم.

الهی بگردم، خب راهی واسش پیدا کردین گلم؟یا دکترها چیزی بگن؟

اگ بهت بگم چقد متخصص غدد رفتم از حساب خارجه حتی دو روز گرسنه بیمارستان خابوندنم ک قندم بیفته ک همون لحظه ازم نمونه بگیرن منم از ترس بیهوشی کمای افت قند از استرس زیاد قندم رو 75 مونده بود پایین تر نمی اومد ب بابام گفتن دخترت حتما معتاد ک انقد استرس داره... حالا دیگ بهد 10 سال یاد گرفتم در وهله اول اروم باشم تحت هیچ شرایطی عصبی نشم و استرس نگیرم دوم اینک مراقب تغذیه امم... سه وعده غذا میخورم دو وعده میان وعده.. مشکلی دیگ ندارم فعلا یانی غذام حکم جونمو داره 

اگ بهت بگم چقد متخصص غدد رفتم از حساب خارجه حتی دو روز گرسنه بیمارستان خابوندنم ک قندم بیفته ک همون ...

وایییی اتفاقا به منم گفتن بستری فلان، من دیگه انجام ندادم...اما ضعف عضلانی خیلی بدی دارم با مصرف مولتی ویتامین بدتر شدم یعنی قبلش داشتم بهتر میشدم. استرس رو انکار نمیکنم. گلم مرسی از اینکه از تجربه ت گفتی منم باید سعی کنم اصلا گرسنه نمونم. گاهی اوقات حال اینکه چیزی بخورم نیست و این بده. حتما توجه میکنم به حرفت، ممنونم

وایییی اتفاقا به منم گفتن بستری فلان، من دیگه انجام ندادم...اما ضعف عضلانی خیلی بدی دارم با مصرف مول ...

امیدوارم بهتر بشی سلامتی اولویت دوله من بخاطر کنکور مزخرف سلامتیمو از دست دادم.. مراقب غذات باش خوب میشی حتما موفق باشی

امیدوارم بهتر بشی سلامتی اولویت دوله من بخاطر کنکور مزخرف سلامتیمو از دست دادم.. مراقب غذات باش خوب ...

مرسی نازنینم، امیدوارم تو هم شرایطت سریع خوب بشه و سالم و سلامت باشی، بدن خیلی هوشمنده بالاخره ترمیم میکنه خودشو فقط باید هواشو داشته باشیم