من داشتممممم بچه بودم دستم برید کلی خون ازش رفت بعد یهو بیهوش شدم وسط حیاط و خودمو بالای سر خودم دیدم و رفتار برادر و مادرمو که داشتم میدویدند طرفم رو یادم بود وقتی بهوش اومدم بهشون گفتم پشماشون ریخت از اون روز به بعد ایمان آوردم به روح و خدا الان هرکسی هم بگه خدا نیست و... به پشمم نیست چون خودم روح شدم قبلا و بهم ثابت شده
غرور هوس خودخواهی هدیه شیطان است محبت وعشق هدیه خداست جالب هست که هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از هم پنهان میکنیم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۱بارم بختک رو دیدم که روم بود کلا خیلی بختک میوفتاد روم ۶ماه پیش بعد یه بار خوابو بیدار بودم دیدم چسبیدم به زمین یه خانم سایه مانند هم روم بود از موهای بلندش که ریخته بود رو صورتش حدس زدم زن باشه
غرور هوس خودخواهی هدیه شیطان است محبت وعشق هدیه خداست جالب هست که هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از هم پنهان میکنیم...