2777
2789

سلام من ۱۰ روز دیگه سزارین میشم  میخوام بهم نظر بدین واسه بیمارستان چه خوراکی هایی بردارم ؟ چه وسایلی ضرروریه خلاصه هرچی تجربه دارین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بهت بگم ک بعداز عمل هرچی زودتر راه بری زودتر اروم میشی، اومدی خونه روز سوم حتما حتما حتما حتما شکمتو ببند با شال اصلا نگران نباش چیزی نمیشه، چون نبندی و شل و ول باشه دردت میاد و اویزون میشه

من بسته بودم خداروشکر شکمم جم شد و دردم زودتر تموم شد 

کمپوت هر چی دوست داری ولی ترجیحا اناناس 

مغزیجات 

چای 

فلاسک 

خرما 

لیوان 

قاشق چنگال 

توار بهداشتی سایز بزرگ 

چند تا شو....رت 

لوازم ارایش برای روز ترخیص 

مسواک 

لباس برای روز ترخیص 

برا نوزاد هم پوشک و شیشه و پستونک و لباس و دستمال 

مرطوب 

از بیمارستان بپرس ببین چیا میدن خودشون....ولی اگه چیزی ندن دو دست لباس برای فندوق کلاه و دستکش و جوراب و مای بی‌بی پتو و دورپیچ برای خودت پوشک سایز بزرگ لباس برای برگشت و لوازم ارایش نسکافه و فلاکس چای

خرما حتما بردارین 

دمنوش بابونه  با نبات یا عسل 

کمپوت آلوئه ورا یا آناناس 

آب میوه با شکر یا قند کم 

پوشک بچه سایز صفر 

پد بهداشتی 

لباس زیر یک بار مصرف 

لباس نوزاد 

پتوی نوزاد 

شانه 

روسری 

دیگه یادم نیست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
از بیمارستان بپرس ببین چیا میدن خودشون....ولی اگه چیزی ندن دو دست لباس برای فندوق کلاه و دستکش و جور ...

لباس واسه دخملم برداشتم ولی یک سوال چیا بدم تو اتاق عمل لباس تنش کنن منظورم سرهمی یا بلوز شلواری

خرما حتما بردارین  دمنوش بابونه  با نبات یا عسل  کمپوت آلوئه ورا یا آناناس  آ ...

پوشک سایز یک گرفتم...گفتن سایز صفرو برای بچه های زیر ۲ کیلو و دستگاهی میبرن !!!!