2777
2789

به نظرتون فالو کنم یا نه؟

از یه طرف میگم فالو کنم ینی دیگه از دستش حرصی نیستم و بی تفاوتم و همه چی تموم شده برام.

از یه طرف هم میگم شاید مشتاق شروع دوباره به نظر بیام

و اینکه اگه پسذه هیچ واکنشی نشون نده کوچیک میشم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عکست منظورته؟؟؟؟

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
فالو کن بینم چی میشه تا بره  تو ابهام فکرش درگیر بشه

مرسی از راهنماییت عزیزم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
فالو کن بینم چی میشه تا بره  تو ابهام فکرش درگیر بشه

اگه واکنشی نشون نداد کی آنفالو کنم؟

نه متوجه منظورت نشدم راستش

اکس رو اشتباه نوشتی عزیزم،عکس درسته

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
اکس رو اشتباه نوشتی عزیزم،عکس درسته

نه اکس ینی دوست پسر سابق ببخشید واضح ننوشتم

نه اکس ینی دوست پسر سابق ببخشید واضح ننوشتم

اوه....نمیدونستم....خیلی وقته سایت نیومدم جدید بود  

اوه....نمیدونستم....خیلی وقته سایت نیومدم جدید بود    

اصطلاحات اواخر دهه هفتاد و هشتادیاست😁

چی کار کنم بنظرت؟🥲