2777
2789
وایی ینی هیچکی نی یه راهنمایی کنه؟ موندم بین هارو و لنینجر کدوم بهترههه  ینی میشه راحت‌تر فهم ...

سلام عزیزم شما کتاب گرفتین ؟ برای بیوشیمی عمومی چه کتابی بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما کتاب گرفتین ؟ برای بیوشیمی عمومی چه کتابی بهتره

اره انقد گشتم پیدا کردم 

بستگی ب خودت داره و حالا استادتون ک چیا درس میده  

خیلی کتابهای مختلف بوداز هر کدوم یه ذره رو خوندم ببینم ادبیات کدومو بهتر میفهمم جی بی اس هارپرو گرفتم فعلا واسه ترمای اول کارمو راه میندازه ولی خب کامل نیس 

اره انقد گشتم پیدا کردم  بستگی ب خودت داره و حالا استادتون ک چیا درس میده   خیلی کتابهای ...

خداروشکر عزیزم .من می‌خوام ی کتابی باشه ک هم متنش قابل فهم باشه و هم کامل باشه به نظرت چی بگیرم 

اره انقد گشتم پیدا کردم  بستگی ب خودت داره و حالا استادتون ک چیا درس میده   خیلی کتابهای ...

من درسم تموم شده اما الان می‌خوام ارشد بخونم خواستم ی کتابی باشه ک چون از درس دور بودم چند سال مقدمه بشه برام هم اگه خواستم آزمونی شرکت کنم ب دردم یخوره

من درسم تموم شده اما الان می‌خوام ارشد بخونم خواستم ی کتابی باشه ک چون از درس دور بودم چند سال مقدمه ...

اوو اگه برای کنکور ارشد میخایید به نظر لنینجر کامله ولی خب انتشاراتی ها متفاوته برید متنشو بخونید ک کدوم براتون قابل فهم تره

بالینی؟؟میشه از زیست؟

من چند سال پیش حدود سال ۹۳ هم کلاس رفتم ی بار هم جزوه های استاد جعفرنژاد هست اسمشون فکر کنم اونم گرفتم اما اون زمان ک اصلاااا نخوندم الان میرم جزوه ها رو بخونم اصلا هیچی یادم نمیاد . انگار اولین باره مطالب رو میخونم