2777
2789

کلی نصیحتش کردم !!

دانشجو فوق لیسانس سال اخر دانشگاه شریفه گفتم درست تموم بشه برا تو کار هست میتونی بهترین زندگی رو داشته باشی .

بغلم کرد محکم، گفت کم اوردم خانم ها میشه برا داداشم دعا کنید کار پیدا کنه سرش گرم بشه 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

با مشاور مشورت کن 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا حق داره 💔

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
براش ختم بگیر

چجوری عزیزم میشع توضیح بدی

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
اگه بمونه همون تهران به راحتی میره سرکار حتما

اره دقیقا

الهی بمیرم. منم ترمای آخر مدام‌گریه میکردم که اینهمه درس خوندم ولی کار نیست. هی گفتن برو پیش فلانی پارتی بازی کنه بذارتت سر کار، نرفتم. به طرز معجزه اسایی کار پیدا کردم

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
الهی بمیرم. منم ترمای آخر مدام‌گریه میکردم که اینهمه درس خوندم ولی کار نیست. هی گفتن برو پیش فلانی پ ...

موفق باشی عزیزم ما هم جز خدا کسی رو نداریم میشه برا داداشم دعا کنی

چجوری عزیزم میشع توضیح بدی

ببین راستش واسه هرکاری من این ختم رو گرفتم نتیجه داده لازم هم نیست به داداشت بگی داری انجام میدی

روز اول صدتا بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم بفرست

روز دوم دویست تا همینو بگو

روز سوم سیصدتا

روزه چهارم چهارصدتا

تا......

روز چهلم 4000 بار بگو

اخرشم یه شکلاتی خرمایی پخش کن به نیابت شاغل شدنش ..

البته بگم من همیشه ده روز میخوندم ده روز نذر میکردم و حاجتم رو میداد...ان شاءالله شاغل بشن

یادم رفت بگم فقط اگر از روز یکشنبه انجام بشه بهترههه

خدایا میشه یه روزم من شاد باشم میشه صدامو بشنوی؟
الهی بمیرم. منم ترمای آخر مدام‌گریه میکردم که اینهمه درس خوندم ولی کار نیست. هی گفتن برو پیش فلانی پ ...

منم دنبال کار نگشته انقد گریه میکردمم🤣

یسری رفتم توی دیوار کار گیرم اومد

ولی دوست دارم استخدام بشم🤧

جانِ شوهر عمت لایک نکن💘
آزمون های پتروشیمی شرکت کنه قطعا قبول میشه با بهترین حقوق و مزایا فقط پیگیر باشه

از کجا بفهمه کجا ازمون میگیرن میشع راهنمایی کنی درسش خیلی خوبه