2777
2789

ژل الوئه ورا و گلاب میکس کن بزن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت استفاده کردی

جوش نمیزنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لایک 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
اها چه خوب❤️ منم جوش نمیزدم ولی الان چندتا دور لبم جوش درومده

شاید چیزای گرم خوردی. یا نزدیک پریودیتونه

گرمیجات نخور مخصوصا الان که آجیل زیاد میخوریم

تو اصلا آجیل نخور شکلات نخور 

این روشو امتحان کردم ولی زمانی امتحان کردم که جوشام در حال خوب شدن بود مثل روزای اول نبود 

رفتم حموم بعد در حین حموم کردن یه تیکه سفیداب بردار تو دستت لهش کن صورتتو خوب باهاش بساب

بعد که سابیدی شستی از ژل یا صابون استفاده کن

من خودم از ژل شستشو استفاده میکنم ولی هفته ای یکبار مخصوصا بعد از سفیداب زدن صورتم از صابون ان جی استفاده میکنم فوق العادس ولی زیاد صابون نزن

خیلی گرون نیست ولی خوبه

پماد کلیندامایسین هم خوبه

دکتر پوست هم برو اگه فکر میکنی مشکلت هورمونیه

نیاسینامید اوردینری عالیه

یا محلول کلیندامایسین 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃