2777
2789

تو سطح شهر خودتون یا جاهایی که سفر کردین، چه فروشگاه‌های جالبی دیدید؟ حالا از هر جهت...

مثلاً فروشگاهی که کالای خاصی بفروشه یا کالای تخصصی بفروشه. (مثل مغازه مدادرنگی فروشی بازار بین‌الحرمین (لوازم التحریر) تهران) 

یا فروشگاهی که تو موقعیت جالبی قرار گرفته.

یا فروشگاهی که ایده جالبی تو طراحی و راه‌اندازی‌اش داره.

دکوراسیون و تزیین جالبی داره.

و هر چیزی که به نظر خودتون جالب به نظر می‌رسه‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهر؟  خصوصیت جالب دارن مغازه‌های بازار مس‌گران شهرتون چیه؟

همه جور ظرفی هس 

ی بازار توش همونجا دانگ دانگ صدا میاد  هی میزنن رو قابلمه ها درحال اماده سازی 

تو ویترینم پراز،ظرف 

یه مغازه هست فقط ترشی (مثل، لیته، بندری, انبه) و ترشک لواشک و اینا میفروشه وای وااای وایییییی من ...

تو عراق مغازه‌های ترشی فروشی خیلی زیاد دیده می‌شه‌.

بعد مثلاً مردم با ظرف و کاسه می‌آن سر نهار و.. کاسه‌شون رو پر ترشی می‌کنن، می‌برن.

بعد ترشی‌فروش از تشت‌ها و بشکه‌های مختلف ترشی‌ها رو مخلوط می‌کرد.

خیلی جالب بود.

چندسال می‌شده تو خیابون سنایی تهران لابلای فروشگاه‌های پوشاک کودک و نوجوان، یک طلا و جواهرفروشی تخصصی نوزاد و کودک و نوجوان باز کرده، از موقعثت‌سنجی و ایده فروشنده خیلی خوشم اومد.

ی کتاب فروشی تو ی کلبه وسط باغ فردوس تو تهران د‌و‌تا گربه هم توش بودن

ببین چ ناز خوابیده رو کتابا🥲

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

تو عراق مغازه‌های ترشی فروشی خیلی زیاد دیده می‌شه‌. بعد مثلاً مردم با ظرف و کاسه می‌آن سر نهار و.. ...

بشکه چیه

این میری تو بیهوش میشی

همه نوع ترشی تو ظرف شیک شیشه ای کنار هم

وای چه بویی میده

چه خوشگلن

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت