2777
2789
عنوان

یه خواب عجیبی 😅😅😂

151 بازدید | 12 پست

خواب دیدم عروس شدم با اون لباس پفی بزرگم اومدم خونه رفتم توی آینه نگاه کردم 

دیدم وایی این موهام رو چرا اینطور رنگ کرده🥴😅

چرا آرایشم این همه بریخته😅

دیگه توی خواب داشتم از ناراحتی و عصبانیت میمردم 

با خودم تو خواب میگفتم همش تقصیر این مادر شوهره که خیلی خسیسه😂

فقط شانس اینه که من داماده رو پیدا کردم وگرنه میکشمتش بابت خساستی که به خرج داد

البته حس کردم یه جا یه جا بود البته صدا شنیدم که گفت ۵ میلیون دارم همینو برای تو میدم😶😅😂😂

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

منم دیدم شوهرم بچه زایید منم شیرش میدادم  

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه نامزد داری    

نه بابا مجردم😅

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
منم دیدم شوهرم بچه زایید منم شیرش میدادم    

یا خدا😂مال تو دیگه خیلی عجیب تر از منه🤣😅

مبارکه خخ

سلامت باشی😅😂

یا خدا😂مال تو دیگه خیلی عجیب تر از منه🤣😅

آره،جالبترش اینجاس که واسش کاچی هم میدادم بعد زایمانش🤣

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
آره،جالبترش اینجاس که واسش کاچی هم میدادم بعد زایمانش🤣

😅😅

راجب ازدواجت یه موضوعی پیش میاد که ذهنت و درگیر می‌کنه ،مجبور میشی حفظ ظاهر کنی 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
راجب ازدواجت یه موضوعی پیش میاد که ذهنت و درگیر می‌کنه ،مجبور میشی حفظ ظاهر کنی 

واقعا؟ شما مگه تعبیر خواب بلدید؟

البته من یه خواب رو ظهر دیدم.

و میگن خواب روز تعبیر نداره!

واقعا؟ شما مگه تعبیر خواب بلدید؟ البته من یه خواب رو ظهر دیدم. و میگن خواب روز تعبیر نداره!

اینکه خواب روز تعبیر نداره واسه زمان قدیم بود که تایم خواب سرشب بود طرف شیش صبح بیدار می‌شد ،الان روش زندگی و خواب تغییر کرده ،خواب ظهر هم تعبیر داره 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من