2777
2789
عنوان

دوستم با اکسم رل زده😐

1355 بازدید | 30 پست

دوستم رفته با اکسم رل زده اونم بعد یه روز ک ما با هم کات کردیم😐ینی ی روز گذشت اون رفت رل زد باهاش😐💔

دوستیمون مجازیه و نزدیک دو ساله با هم دوستیم اوایل خیلی بهش وابسته بودم فک میکردم دختر خوبیه تا اینکه شناختمش! و فهمیدم اسم و سنشو بهم دروغ گفته ولی به خودش نگفتم هنوز چون میدونم اگه بهش بگم یه دروغ دیگه سر هم میکنه و بهم میگه

الانم ک رفت با اکسم رل زد واقعا ازش بدم اومد میتونست ی مدت صبر کنه بعد رل بزنه ن اینکه ما یه روزه کات کردیم سریع رفت رل زد باهاش:(

بنظرتون چجوری بهش بفهمونم دیگه نمیخام باهاش دوست باشم؟هر کاری میکنم نمیفهمه حتی چن بارم بهش گفتم دیگه نمیخام باهات دوست باشم و بلاکش کردم ولی با اکانتای جدید میومد پیویم یا دوستاشو میفرستاد

شما بودین چیکار میکردین ؟

کاربری دست دو نفره متاسفانه😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو دیگه دوست ندارم باهات ادامه بدم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

منم با ex اون رل میزدم😂😂🤦🏻‍♂️

از پی رد و قبول عامه خود را خر مکن*چون نباشد کار عامه جز خری یا خر خری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان* نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
میرفتم پیشش یه سیلی محکم بهش میزدم فحش ناموسی میدادم تف میکردم دو ناحیه صورت و جلوی پاش .

بابا شما خیلی خطرناکید با دوستاتون اینجوری برخورد میکنید وای به حال دشمناتون.😅

الفرار🏃🏃🏃

از پی رد و قبول عامه خود را خر مکن*چون نباشد کار عامه جز خری یا خر خری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان* نوح را باور ندارند از پی پیغمبری