2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

271 بازدید | 22 پست

من تازه عروس هستم چند شب پیش خونه پدر شوهرم دعوت بودیم خیلی باهام سرد رفتار کردن پدر شوهر و خواهر شوهر دفعه ی اولشونم نیس ک بگم مطمعنم ک با من مشکل دارن چون رفتارشون با هم یا بقیه خوبه اکثر مواقع 

ب من ک میرسن یا سر درد دارن یا انواع و اقسام درد و مریضیا 

امشب قراره بیان خونم نمیدونم مثله خودشون رفتار کنم یا ن اصلا چجور برخورد کنم ک بدونن ناراحتم ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آدم توخونه ی خودش باید بامهمونش خوش رفتارباشه بعدن جاهایی که باهم بودید طلافی کن نه وقتی دعوتن خو ...

وقتی اخر شب دستمو دراز کردم برای خداحافظی بعد از چند ثانیه انگار مجبور شد بهم دست بده

شمامیزبانی کارخودتوبکن نذارکسی با حال بدازخونه ات بره بیرون شایداوناباخودشون یه درگیری داشتن نذارشوهرت فرداروزی بگه جلوخونواده ام اخم کردی وازاین حرفا واینکه اونامیان خونه ات به حرمت شمادارن میان اگه واقعا بدباشن خونه ات نمیان 

گاهی انسانم آرزوست

عزیزم لازم نیست با هر کسی عین خودش بشی طرف بیشعوره تو هم باید بیشعور بشی ؟ 

ن گلم شما سعی کن کم و کسری نداشته باشی اگر خیلی دلخوری رسمی بر خورد کن اگر هم میتونی گشاده رو باش و گاهی ی لبخند کوچیک بزن 

مهم همسرت هست بزار ببینه تو مشکلی با خانوادش نداری و اونا هستن ک مشکل درست میکنن 

بخای شمشیر از رو ببینی همیشه خودت و مقصر نشون میدی 

بعضی جاها سیاست لازمه عریزم