2777
2789
عنوان

ناهار چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 68 پست
اشکالی نداره درک میکنم هرکاری رو اگه آدم هرروز انجام بده گاهی خسته کننده میشه پیشاپیش نوش جان❤️

مرسی مهربون

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
خب خیلی ها نمیتونن روزه بگیرن عزیزم ، 

نمیدونم چرا انتظار دارن همه باهاشون همفکر باشن، خب روزه گرفتی بخاطر دستور دین خودت، نباید از دیگران طلبکار باشی که

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید مریضی شاید پریود شایدم اصلا معتقد ب گرفتنش نیستی. هر کدوم ک باشی عنوان ناهار و صبحونه تو ماه ر ...

مسلمان نیستم عزیزم، ممنون سیب زمینی هم خوبه

دوست گلم من مسلمان نیستم و طبیعتا روزه هم نمیگیرم و حتی یادم نمیمونه رمضانه. شما که روزه هستین تشریف ...

وا اینکه به زبون خودت گفتی مسلمون نیستی 

پس حتمن نیستی 

یکمی ادب داشته باش و حوصله 

روزه رو هم که داری میخوری پس حوصلت باید صد باشد 

دخالت نکردن🙄

🤷‍♀️🤷‍♀️

وا اینکه به زبون خودت گفتی مسلمون نیستی  پس حتمن نیستی  یکمی ادب داشته باش و حوصله  ...

من کی به شما بی ادبی کردم؟

مگه نگفتی ویگنی؟😐

نه وجترین هستم. لبنیات و تخم مرع مصرف میکنم

وا اینکه به زبون خودت گفتی مسلمون نیستی  پس حتمن نیستی  یکمی ادب داشته باش و حوصله  ...

چی میگی خانوم😂

در محترمانه ترین و صبورانه ترین حالت پاسخ دادن. 

مطمعنن اگر من بودم جور دیگه ای حرف میزدم در حد استارتر باشخصیت نیستم 

تو اعتقادات کسی دخالت نکنید.

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
تو سرت به کار خودت باشد خانومی 

تاپیک عمومی هست،همه هم میتونن نظر بدن 

اگر مشکلی دارید باید از سایت کلا برید 

چون روند فضای مجازی،همینه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
چی میگی خانوم😂 در محترمانه ترین و صبورانه ترین حالت پاسخ دادن.  مطمعنن اگر من بودم جور دیگه ...

متاسفانه اقلیتی هستن که تو هر تاپیکی میان و فضا رو بهم میزنن‌. الان اینهمه خانم که با احترام بهم غذا پیشنهاد دادن قطعا خیلی‌هاشون روزه بودن ولی بهم احترام متقابل گذاشتیم.

ساعت اذان رو نمیدونم ولی نهایت تا هشت نه شب میخوای غذا بخوری دیگه، فرقمون فقط چند ساعته. و اگه به دستور دین خودت عمل میکنی اینهمه خشم چرا🤷‍♀️

چی میگی خانوم😂 در محترمانه ترین و صبورانه ترین حالت پاسخ دادن.  مطمعنن اگر من بودم جور دیگه ...

تو کی باشی که بامن اینجوری حرف میزنی 

یه زهر ماری بخورد ما چه کنیم براش بپزیم 

اینکه روزه ميخورد باید بیاد جار بزند 

تو هم دخالت نکن 

آها👌

اواتارت کابوس منه. فوبیای شدید گربه دارم