2777
2789

سلام دوستان بچه خاله م ۵۵روزشه از چند روزگی کوولیک شدید داره شدیددددددد طوری که بچه از گریه نفسش قطع میشه کبود میشه 

راهی نمونده امتحان نکرده باشن 

دارویی نبوده نداده باشن 

راهکار بدید شما چیکار کردید خاله. م نابود شده تو این دوماه انقد که این بچه گریه وحشتناک میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکمش ک ماساژ بده با روغن زیتون گرم نگه داره خودش نفاخ و سردی نخوره چاره نداره باید صبر کنه دورش بگذر ...

بنده خدا شیرخشک میده شاید روز یه بار شیر خودشو بده اونم چند تا میک میزنه 

دوره ش چند وقته یا خدا

دور ناف بچه رو با روغن بنفشه به شکل علامت سوال ماساژ بدن شاید موثر باشه براش توی خونه از این گهواره های  بلند ببندن که وقتی تاب میدن گهواره از این سر اتاق بره اون سر اتاق بچه من با این تقریبا آروم میشد

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

قطره کولیک ایز گیاهی با طعم زنیان و رازیانه 

خودم هیییییچ حبوبات و خیار سبز سالاد کلم چیزای نفاخ نمیخوردم

بعد از هر غذا یه پودر زهر مار میخوردم که داخل زنیان و رازیانه و نبات و زیره پودر شده بود 

سعی کنه بزارتش تو ماشین با سرعت کم ببرنش بیرون 

کولیک غروب وحشی میشه همون موقع برن با ماشین بیرون

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بنده خدا شیرخشک میده شاید روز یه بار شیر خودشو بده اونم چند تا میک میزنه  دوره ش چند وقته ی ...

ممکن تا ۴ ماهم طول بکشه باید همه کمکش بدین تا بگذره وگرنه مادرش هم از بین میره بهتره که فقط یا شیر مادر یا شیر خشک بخوره هر دو رو بهش ندین اینو پزشک اطفال به من گفت

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

پسر منم از۱۷ روزگی شروع شد دلدرد هاش

دارو هم جواب نداد

گریه میکرد شدید طوری که ۱۰ ثانیه نفسش بالا نمیومد..

چه روزای سختی بود دوباره یادم اومد

از غروب تا آخر شب گریه میکرد شدید.. بغلم بود راه میرفتم و گریه می کردم

نزدیک ۳ ماهه که شد کمی بهتر شد

پسر من از۴۰ روزگی شروع شد تا شش ماهگی شب ها از جیغ میزد فقط بعضی اوقات هم روزها هر راهی بگین هر دکتری هر شربتی هر روغنی و ماساژی فایده نداشت نمیخوابید تنها راهی که دیگه کمی آروم می شد این بود که تو پتو می‌داشتیم دو نفره تموم می‌دادیم بعدش هم بنیج خریدیم تو بنیج گذاشتیم راحت تر بود فقط اینجوری یکم آروم میشد وارد هفت ماهگی که شد خودش خداروشکر آروم شد .

قطره کولیک ایز گیاهی با طعم زنیان و رازیانه  خودم هیییییچ حبوبات و خیار سبز سالاد کلم چیزای نف ...

کولیک ایز رو خودم معرفی کردم بهش انگار هیچی روی این بچه تاثیر نداره 

ببین وقت و بی وقت نداره تو بیست و چهار ساعت راحت هست نه ساعتش رو کریه میکنه 

کولیک معمولا ساعت مشخص  میگیره مثلا طرف شب پسرم ۵تا ۸ میگرفت قبلی ک بخاد کولیکش  شروع بده بهش قطره ببی کر بده بعدم راه ببره فقط با راه رفتن آرومتر میشن یا با ماشین بگردونیدش همین کارمیکردم من هروز سرساعت بود و با گردوندم دور خیابان آروم میشد امتحان کنه حتما