2777
2789
با اون اب میشه حامله کرد مگه

خانما مراعات کنید بابا اینجا خانواده نشسته 😂😂

از پی رد و قبول عامه خود را خر مکن*چون نباشد کار عامه جز خری یا خر خری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان* نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بستگی داره کجا بیادخو

دیگه مثبت ۴۵ شد حرفا🤦🏻‍♂️😁😁😁

از پی رد و قبول عامه خود را خر مکن*چون نباشد کار عامه جز خری یا خر خری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان* نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
راهنمایشون کن متخصص

من با اینکه مَردم ادعای تخصص ندارم اما شما مثل اینکه بیشتر تو این زمینه تخصص داری به کارت برس پرفسور!!

خیلی سنسوراتون فعاله آقایون ریختید تو تاپیک

شما اگه شعور داشتی توی خصوصی براش پیام میدادی نه اینجا ، منم چیزی نگفتم جز اینکه یکم مراعات کنید اینجا دخترهای مجرد هم هستن که صلاح نیست این چیزا رو بخونن اگه چندتا از پیام ها رو بخونی متوجه میشی پرفسور!!

شما اگه شعور داشتی توی خصوصی براش پیام میدادی نه اینجا ، منم چیزی نگفتم جز اینکه یکم مراعات کنید این ...

شعورت از اینکه اینجایی مشخصه خدا شفات بده

خدایا تقاصمو بگیر امین
شعورت از اینکه اینجایی مشخصه خدا شفات بده

هر چند ارزش جواب نداری اما باز یه امیدی به شفای ما هست شما که کارت فقط با معجزه حل میشه

خب جدا شدی پع چرا دنبال را حلش می‌گیردی

من کی دنبال راه حل گشتم؟اسی دنبال راه حله من گفتم اینکارا روبکنه.من جداشدم بخاطراعتیادش نه اون قضیه.اسی بایدبفکرباشه چون اون قرصاعیقم میکنه.سگ سابق بچه دارنمیشددراثرمصرف بی رویه قرصا

من کی دنبال راه حل گشتم؟اسی دنبال راه حله من گفتم اینکارا روبکنه.من جداشدم بخاطراعتیادش نه اون قضیه. ...

آها ببخشید 🙏 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم