2777
2789
عنوان

ماجرای دوستم و نامزدم

825 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

به همفکری همتون نیاز دارم 

بچه ها من و ی اقایی با هم هستیم .و خیلی هم همدیگه رو دوست داریم. بعد عشقم شغلش ی جوریع ک خانمای زیادی تو حیطه کاریش هستن .بعد یکی از دوستای منم باهاش همکاره .حالا ما یکساله با همیم .تقریبا نامزدیم دیگ .خانواده هامون در جریانن همه ..بعد این دوست من شوهرش مرده  دو ساله 

ی مدلی هستش ک متوجه شدم داره زیاد دور ور نامزد من میپلکه .نامزدم بهم گفت فلانی( دوستم) گفته برام کادو تولد بخر 

یا بیا فلان جا بریم مسافرت 

دیروز داشتم با همین دوستم تلفنی صحبت میکردم بهش تیکه انداختم ک خوشم نمیاد با نامزدم صمیمی باشی .ولی گفت ما فقط دوست و همکاریم  ..امروز بهش چندتا وویس دادم گفتم ممنون میشم دور ور نامزد من نباشی و باهاش شوخی نکنی .اگر همکارید تو همون حیطه کاری باشید .بنظرتون کارم اشتباه بوده ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که باور نمیکنم یه زن به یه مرد همکار بگه بیا بریم مسافرت ، برام کادو بخر 😏

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

😕فک کنم اگه این حرفا رو نامزدت بهش میزد بهتر بود

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

دوست پسرت تا زمانی که اسمش شناسنامه ت نرفته هیچ تعهدی بهت نداره و وظیفه ای هم در این رابطه نداره 

پس احتمال هرچیزی رو بده 

شایدم یکوقت عشوه های دوستت گرفت و تورو ول کرد و رفت سراغ دوستت 

کلا حواست باشه

نه گلم ولی کاش میگفتی چه لزومی داره نامزدم برات کادو بخره؟؟

اره اینا رو هم بهش گفتم 

نمیتونم اینجا وویس بدم 

ولی بهش گفتم مثلا چ دلیلی داره از نامزد من بخوای بهت کادو تولد بده؟ گفتم رابطتتو در حد همکار نگه دار از حد خودت نگذر

خیلی ضایع رفتار کردی

زیادی سریال ترکیه ایی میبینی 

اکه از شوهرت مطمئن نیستی بیشتر فکر کن به روابطتت 

اونم عین ندید پدیدها اومده گفته فلانی گفته کادو تولد برام بخر

خب ببین چرا انقدر رو داده شده که اون این حرف رو زده 

🌈🖤⛵
😕فک کنم اگه این حرفا رو نامزدت بهش میزد بهتر بود

نامزدم بهش گفته بود اگ بخوام برم مسافرت با من میره 

بعد گفته بود ک فعلا اون وقت نداره . انشالا هر وقت نامزدم اوکی بود میریم بدون اون جایی نمیرم

من که باور نمیکنم یه زن به یه مرد همکار بگه بیا بریم مسافرت ، برام کادو بخر 😏

ممکنه باشه 

ولی یه زن هیچ وقت نمیاد به یه مرد سرسنگین اینو بگه مگه اینکه خیلی صمیمی باشن و مرد زیادی بهش رو داده باشه

🌈🖤⛵