2777
2789

هشت ماهه عروسی کردیم. پیش پدرش با من حتی یک کلمه حرف نمیزنه. دلیلشو میپرسم میگه از اقام خجالت میکشم  😐😑😢 منم میگم اگه خجالت میکشی پس باید با خواهرتم حرف نزنی پیش اقات. دیشب خونه ی پدرشوهرم رفتم پیش شوهرم نشستم ازش پرسیدم کی میریم ؟  برگشت گفت مگه نگفتم پیش اقام با من حرف نزن ،  برو اونور. منم داد و بیداد کردم به خانواده ی همسرم گفتم چرا پسرتون اینجوری میگه بهم ؟  بعدشم گفتم بمیررمم تا وقتی پیش اقاش حزف نزده منم باهاش حرف نمیزنممممممممم. الان تقصیر کیه ؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت 😑بگوخجالت میکشیدی جلوآقات بازنت حرف بزنی خب زن نمیگرفتی 

ولی شماهم کاش توی خونتون وبدون حضورکسی مشکلتون روحل میکردید.حالاباصحبت یاهرچیزدیگه ای 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
تقصیر همسرتونه یعنی چی اخه!!!!!!  چیزیم نگفتی ک گفتی کی میریم بحث خجالت نیس...  نمیدو ...

بخدا متنفرم از این اخلاقش. مثلا یه چایی میخواد میگه مامان یه چایی بده. بعد مامانش به من میگه عروس یه چایی بیار برا شوهرت. 😢

اخی خجالت میکشده چرا زن گرفته بسم الله

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
بخدا متنفرم از این اخلاقش. مثلا یه چایی میخواد میگه مامان یه چایی بده. بعد مامانش به من میگه عروس یه ...

توام‌بگو مامان جون چایی دست مامانشو میخاد 

چایی منو میخاست ک میگفت خودش

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه…❤️
شوهرت 😑بگوخجالت میکشیدی جلوآقات بازنت حرف بزنی خب زن نمیگرفتی  ولی شماهم کاش توی خونتون وبدون ...

هزار بار با هر روشی بگی بهش گفتم. این سری جلو برادر شوهرم اینجوری بهم گفت منم قاطی کردم پیش خانواده اش گفتم‌ اونا هم گفتن راس میگه چرا با زنت حرف نمیزنه برگشته میگه حودتون میدونین که خجالت میکشم 

توام‌بگو مامان جون چایی دست مامانشو میخاد  چایی منو میخاست ک میگفت خودش

گفتم اینقد گقتم که دیگه خودم خسته شدم بالاخره دیشب کاسه ی صبرم لبریز شد و جلوی اون همه ادم گفتم منم دیگه نمیخوام با تو حرف بزنم چه جلوی اقات چه تو تنهایی 

بخدا متنفرم از این اخلاقش. مثلا یه چایی میخواد میگه مامان یه چایی بده. بعد مامانش به من میگه عروس یه ...

میگفتی مامان جان چایی دست شما رو می‌خواد وگرنه اگر از دست من چایی میخواست به خودم میگفت 

به شوهرتم بگو استاد این جماعت میدونن شبها تو خونه ما چه  خبره پس واسه یه حرف زدن ساده خجالت نکش