2777
2789
عنوان

عشقم بابا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2683 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوستون نداره بیخیالش شین یا حداقل سعی کنید کار دل عجیبه. اما عقل کامل ترعه اونکی پست زده ارزش جن ...

اره. تصمیم دارم یه بار دیگه برم ببینم چیه نظرش ایندفعه

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
درسته تا حدودی! نیازی نیست عصبی بشین.  ببینید شما یه ادم امروزی هستین. و میدونیم دختر پسرا خیل ...

گفتین: بابام یکی دو بار جواب نه داد بدون توجه به نظر من

چطور اینو میگین صلاحمو میخواد؟

نظر خودتون رو بپرسه بعد به باباتون بگه؟ متوجه نشدم، مگه نمیگین چند وقت اسممون رو هم بوده؟

اره دختر و پسرا تو شهرای بزرگ راحت تر با همن، حالا ربطش به موضوع ما چی بود؟

گفتین: بابام یکی دو بار جواب نه داد بدون توجه به نظر من چطور اینو میگین صلاحمو میخواد؟  نظر خ ...

اانگار درست متوجه نشدین. 

پدرم مخالف نبود اما بعد یه مدت گفت جربزه نداره.  نمیتونه ثابت کنه و،،،  و دوبار بهشون نه گفت البته خواستگاری رسمی نیومدن. ببین شما یه دختر خانوم و بر فرض مثال میخوای نباید نظرشو بدونی بعد به خانواده اش بگی؟؟؟؟ 

بله اسممنون رو هم بوده اما تصمیم بزرگترا ها بوده و روش سنتی.  چندبار چت داشتیم خیلی ساده درحد چهارتا وعده که شما پسرا تو وعده الکی دادن بعضیاتون زیادی حرفه ای بودن اما هرگز نظرمو نخواست درمورد علاقه ام و،،   

اانگار درست متوجه نشدین.   پدرم مخالف نبود اما بعد یه مدت گفت جربزه نداره.  نمیتونه ...

بعضیا هستن میخوان یه پیام بدن و نظر دختر رو بپرسن یا... ولی مثلا مادر یا خونواده پسر بهش میگن پیام نده ثبت میشه و سواستفاده میشه از پیامات و دردسر میشه و...میترسونن طرف رو و منصرفش میکنن.

اینطور که میگین علاقتون یکطرفه بوده و فقط دو بار خواستگاری غیر مستقیم کردن و بعدم که نه شنیده راحت رفته، اره؟ 

ولی خب میگین شمارتون رو داشته و وعده هم به همدیگه دادین، این نظر دختر محسوب نمیشه؟اگه نمیخواستینش که همون موقع بهش رو نمیدادین

بعضیا هستن میخوان یه پیام بدن و نظر دختر رو بپرسن یا... ولی مثلا مادر یا خونواده پسر بهش میگن پیام ن ...

خخخخخ این برا خیلی وقته پیش بوده الان خانواده دخترا انقد سخت نمیگیرن.  بازم که خوب نخوندین نگفتم من وعده دادم؟؟؟.   الان بود خیلی راحت باشه بودم و حرف میزدم قبلا سنم کمتر بود و خجالتی بودم.  فقط وعده شنیدم. بله شمارمو داشته الانم ممکنه داشته باشه.  15سال رفت و امد خانوادگی داشتم بنظرم عادیه شمارمو داشته باشع

بعضیا هستن میخوان یه پیام بدن و نظر دختر رو بپرسن یا... ولی مثلا مادر یا خونواده پسر بهش میگن پیام ن ...

ددرسته سن منم خیلی کمتر بوده الان بود راحت تر میتونستم یا حفظش کنم یا کلا دکش کنم.  اما یامن احساس فک میکنم  و تقصیر و گردن اون میندازم یا واقعا جربزه اثبات خودش نداشت.  

خخخخخ این برا خیلی وقته پیش بوده الان خانواده دخترا انقد سخت نمیگیرن.  بازم که خوب نخوندین نگفت ...

خب مثلا اگه من به یکی بگم تو خانوممی و میگیرمت و فلان، اون حتی اگه خیلی خجالتی باشه و سکوتم بکنه بازم نشانه رضایتشه دیگه، اگه نخواد که همون موقع فکمو میشکونه 😅

خب مثلا اگه من به یکی بگم تو خانوممی و میگیرمت و فلان، اون حتی اگه خیلی خجالتی باشه و سکوتم بکنه باز ...

خخ بله خدایی منطقیه. من ادمی نیستم حق در نظر نگیرم تا حدودی درسته خودمم دارم میگم سن منم خیلی کم بود و اگر الان بود خیلی راحت تر میتونستم به قول شما یا فکشو بیارم پاین یا حرفمو رک و راست بزنم.